trustworthy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ относно моята каръшка Брава JTD
Collapse
X
-
Jimy написа:............. да го попитам...как точно би могъл да се промени софта,зада се получат дори и минимални резултати в подкрепа на този вид непрофесионален тунинг?С тази намеса ,кои са детайлите в двигателя 1.9 JTD105,които биват "ощетени"като нормална робота или с нехарактерно натоварване?........
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:BO написа:Stefan Hadjov написа:.................................................. .................................Колега,извинявам се моя е грешката.Останал съм с впечатлението,че се отнася за Мареа.Сега разбирам,че става въпрос за Ланча.Алфа ползва три двигателя 2,4 ЖТД на 155 и 166:140 кс;150 кс; и 175 кс с код 841G.Наистина Ланча има двигател на Капа 838.А8-136 кс.Всичко,което съм ти написъл за Мареевия двигат 185.А6-130 кс важи и за твоя.Двата двигателя са еднакви и контролерите са им еднакви.Фиат е пипнал софтуера и е увеличил мощноста само с 5%,което прави 6 кс.Само у нас на такъв тип двигател чиптунинг-специалистите вдигат мощноста с 40-50 кс.Завиждам им.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Stefan Hadjov написа:BO написа:Stefan Hadjov написа:.................................................. .................................Колега,извинявам се моя е грешката.Останал съм с впечатлението,че се отнася за Мареа.Сега разбирам,че става въпрос за Ланча.Алфа ползва три двигателя 2,4 ЖТД на 155 и 166:140 кс;150 кс; и 175 кс с код 841G.Наистина Ланча има двигател на Капа 838.А8-136 кс.Всичко,което съм ти написъл за Мареевия двигат 185.А6-130 кс важи и за твоя.Двата двигателя са еднакви и контролерите са им еднакви.Фиат е пипнал софтуера и е увеличил мощноста само с 5%,което прави 6 кс.Само у нас на такъв тип двигател чиптунинг-специалистите вдигат мощноста с 40-50 кс.Завиждам им.
Коментар
-
Извинявам се за включването, но чета всеки ден темата с интерес и макар познанията ми да са далече от вашите искам само да вметна, че толкова полезно инфо се изписа в тези дебати, спокойно темата може да се преименува и да се направи ВАЖНА,след като се поизчисти. Лек ден на всички и продължавайте в същия дух!Колега Хаджов Вие сте втория ми JTD идол (първия е Бо) :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
vsd написа:Спора никак не е загубен, а линка който даваш няма нищо общо с това за което говорим и съм сигурен, че го знаеш идеално. Щом смяната на софтуера е глупост според теб, по-добре колегите които искат да си слагат чип да го знаят. Все още ли твърдите че на никакъв двигател не може да се изкарат 10 или 20 к.с. само чрез смяна на софтуера или продължавам да се бъркам.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:....Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
Uno 75 1.5i.e.8V 88`
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:BO написа:Stefan Hadjov написа:BO написа:Stefan Hadjov написа:.................................................. .................................Колега,извинявам се моя е грешката.Останал съм с впечатлението,че се отнася за Мареа.Сега разбирам,че става въпрос за Ланча.Алфа ползва три двигателя 2,4 ЖТД на 155 и 166:140 кс;150 кс; и 175 кс с код 841G.Наистина Ланча има двигател на Капа 838.А8-136 кс.Всичко,което съм ти написъл за Мареевия двигат 185.А6-130 кс важи и за твоя.Двата двигателя са еднакви и контролерите са им еднакви.Фиат е пипнал софтуера и е увеличил мощноста само с 5%,което прави 6 кс.Само у нас на такъв тип двигател чиптунинг-специалистите вдигат мощноста с 40-50 кс.Завиждам им.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
@ BO: Колега,не мога да разбера искаш да ме изпитваш ли??.Показваш ми направляващ апарт на една турбина с променлива геометрия.Да не би да очакваш,че ще ти кажа,че е колянов вал или нещо подобно.Ако искаш да споделяме мнения давай по темата за чип тунинга.Достатъчно много се разводни. Ти изгаряш от нетърпение евентоално да ме хванеш в някаква грешка и ровиш във всички посоки дано някъде се получи нещо подобно. Ти ми отговори сега тази турбина с какво се управлява и когато я въвеждат фирмите при тунинг какво точно се постига с нея.И защо се налага заместването на обикновенната турбина точно с такава.Е това вече е по темата.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:@ BO: Колега,не мога да разбера искаш да ме изпитваш ли??.Показваш ми направляващ апарт на една турбина с променлива геометрия.Да не би да очакваш,че ще ти кажа,че е колянов вал или нещо подобно.Ако искаш да споделяме мнения давай по темата за чип тунинга.Достатъчно много се разводни. Ти изгаряш от нетърпение евентоално да ме хванеш в някаква грешка и ровиш във всички посоки дано някъде се получи нещо подобно. Ти ми отговори сега тази турбина с какво се управлява и когато я въвеждат фирмите при тунинг какво точно се постига с нея.И защо се налага заместването на обикновенната турбина точно с такава.Е това вече е по темата.Stefan Hadjov написа:............Колегата задава въпрос за Ланча Капа с двигател 838.А8 на който турбината не е с променлива геометрия.....A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
jenshen73 написа:vsd написа:Спора никак не е загубен, а линка който даваш няма нищо общо с това за което говорим и съм сигурен, че го знаеш идеално. Щом смяната на софтуера е глупост според теб, по-добре колегите които искат да си слагат чип да го знаят. Все още ли твърдите че на никакъв двигател не може да се изкарат 10 или 20 к.с. само чрез смяна на софтуера или продължавам да се бъркам.
Коментар
-
jenshen73 написа:vsd написа:Спора никак не е загубен, а линка който даваш няма нищо общо с това за което говорим и съм сигурен, че го знаеш идеално. Щом смяната на софтуера е глупост според теб, по-добре колегите които искат да си слагат чип да го знаят. Все още ли твърдите че на никакъв двигател не може да се изкарат 10 или 20 к.с. само чрез смяна на софтуера или продължавам да се бъркам.
Коментар
-
Crusader написа:Stefan Hadjov написа:....
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Crusader написа:Stefan Hadjov написа:....A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:Stefan Hadjov написа:Crusader написа:Stefan Hadjov написа:....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар