Здравейте колеги...от известно време реших да видя каква е разликата м/у алпин и спринт дизела (освен цената),но за съжаление не виждам разлика нито във вървенето,нито в горенето....Интересно ми е да чуя и други мнения по този въпрос...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Alipn VS Sprint Diesel
Collapse
X
-
Alipn VS Sprint Diesel
Здравей,Както и друг колега беше писал преди, единствената разлика в двата вида гориво за мен е, че с Алпин дизела моята Фиатка пали много много трудно, а с обикновения е ОК. Иначе разлика във вървенето и разхода няма никаква. Пак си е 10/100 градскоLet the diesel power be with you!!!....
-
при мен със спринт дизел от ОМВ-мотописта ми се разказа играта - почна да пуши като Кремиковци, срам ме беше да карам по града. Алпин не съм зареждал, освен един път, но не в България, а в Словения - заредих догоре и си дойдох до София (около 1000 км), че остана и за малко софийско каране...
Коментар
-
Търси разликата, като е -10’ през зимата. Разликата е само в температурата на замръзване. А това за пушенето не е така при мен. Пуши ми повечко,ако има въздух в горивната систма.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар