Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мога ли да сложа турбина от браво 1.9тд 100 на 1.9тд 75

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мога ли да сложа турбина от браво 1.9тд 100 на 1.9тд 75

Мога ли да е направя тази интервенция и дали ще има някакъв ефект или ще трябва и помпата да се сменя ?! не съм запознат с нещата просто питам от интерес

Последно? Искаш да преместиш от ТД100 на ТД75? Ако не си забелязал - буквичката Т означава Турбо
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
      Последно? Искаш да преместиш от ТД100 на ТД75? Ако не си забелязал - буквичката Т означава Турбо
      С това май не помогна много!??!??!
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

То пък неговия въпрос много ясен... Тя разликата от TD75 до TD100 при тоя двигател не идва ли от наличния Интеркулер, ааа?
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
          То пък неговия въпрос много ясен... Тя разликата от TD75 до TD100 при тоя двигател не идва ли от наличния Интеркулер, ааа?
          25 коня от куулер ? Евала на италианците тогава!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

jenshen73 написа:
            А аз дали ако си сложа още един интеркулер ще вдигна 25 коня? А сега сериозно. Колега, разглеждал е-per и доколкото си спомням имаше разлика между трубините. Нямам представа дали захващането за колектора е едно и също при двата варианта, но мисля, че са сходни. А, като отделни части, турбокомпресорите за двата модела се продават на различни цени.
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

хехех абре имаше такава тема,от какво идват тия 25 коня на тд 100 спрямо тд75 - освен кулера имаше и друго ма нали съм забраван и е ще ви посъветвам да потърсите с търсачката
              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Working...
              X