Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с турбото на FIAT Marea TD100- решен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Днеска реших проблема след ходене в 4 сервиза за тестове,просто само със сигурност да ми кажат от къде е проблема и как е колата.Интересно че всички се чудеха и недоумяваха.Казват на всякъде че нищо и няма и сякаш гориво не и стига.Като се прибрах ядосан вече,вдигнах капака и поогледах помпата.И какво да ви кажа.Срам ме е да си призная.Как не съм го видял досега.Жилото на газта е било с махнат ограничител на бронята и е излязло с около 2 см назад.По този начин не може да се даде пълна газ и колата е вървяла като спъната.С две думи,като натиснеш педала докрай,лоста на помпата не стига до ограничителя,а някъде до средата.Аз я купих преди 2 седмици и вървеше ама като съм я натиснал и то е излязло.Направо смешна работа.Сега го стегмах с една скоба и върви много добре и като я пробвах на магистралата си вдигна 190 и се ускорява много добре.Още ми е смешно до какви приключения ме докара тая дреболия и колко нерви изхабих,ама като я имам от скоро и не я познавам.Не съм и предполагал че жилото е с махната скоба която го фиксира.Сега отивам да поразходя сладураната с колата,а жената ще почака.
    Fiat Marea TD100

Коментар

Уф, радвам се, че си се оправил! Но пък що трудове се изписаха... за докторска дисертация на тема "ТУРБО"!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
      X