Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колата ми пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колата ми пали

Казвам ЗДРАВЕЙТЕ на всички ФИАТАДЖИИ и ДИЗЕЛ МАНИЯЦИ. Преди време бях писал във форума , че имам проблем с паленето сутрин и работата на двигателя по време на път. След мноооого ходене по мъките и при всички майстори в и извън околността на В.Търново най-после ми се реши проблема. За мой късмет се свързах с едни пичове от ЯМБОЛ, казват се ГЕОРГИ , НИКОЛАЙ и ВАЛЕНТИН. Евала на тях. В един прекрасен слънчев ден поех към тях. Като стигнах Георги ми тества колата и се заеха с трудната задача /поне за мен е така/ да свалят помпи, дюзи и да мерят компресия. Тези пичове ме хвърлиха в размисъл. И тримата работят перфектно в екип. Много бързо и точно откриха проблема и го отсраниха за най-кратък срок. Ако някой има проблеми с неговия дизелов автомобил, да не се чуди и не ходи по пишман майстори ами направо в ЯМБОЛ при спецовете - ГЕОРГИ, НИКОЛАЙ и ВАЛЕНТИН, те си разбират от работата. Телефонът им е 046/ 663725 НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ АМИ ИМ СЕ ОБАДЕТЕ , ще Ви спестят хиляди неприятности и главоболия. БЛАГОДАРЯ ВИ ПИЧОВЕ ЧЕ МИ ПОМОГНАХТЕ !!!Преслав
    Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
    харчи: DOSTA

Ами то май не тайна и става дума за тези http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=153745#153745 момчета.Евала на майсторчетата.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Радвам се ,че съм(сме) били полезни и сме оставили добри впечатления.желая ти хиляди безпроблемни километри.

Коментар

Евала на такива майстори, напоследък са в Червената книга
        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
        X