Колеги, ето ви диаграмата на въртящият момент на 105 к.с вариант на този двигател.Това е най-добрия двигател за чип Правете на воля, не се чудете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диаграма на 1.9 jtd 105 к.с след чип.
Collapse
X
-
Напоследък все повече се замислям.Къде в София може да ида и да не се учат на колата ми ?До колкото си спомням колегата gmg_service го предлагаше но той е в Шумен ... аз бих отишъл при човек от форума който "познавам" по лесно отколкото при разни майстори.И все пак да ми модифицират именно моята таблица а не да ми заредят някаква от друг автомобил.
Коментар
-
Не не става дума за модела а за конкретният екземпляр. Не всичко по колата може да бъде еднакво при всички от модела и затова в ECU то се прави "тунинг" на параметри които са индивидуални за конкретния екземпляр. И ако се запише нещо от съврем друга кола може и да стане но работата няма да е перфектна. Ако ще давам 400 лева поне да знам че получавам максимума за парите си.Така мисля аз - ако бъркам нека някой ме поправи.
Коментар
-
И аз си мисля такива неща като ilkor. Има един колега, на когото подарих старите си тасове, той каза че се занимава точно с такова нещо, и в момента проучва нещата какъв ще е най-оптималния вариант за неговата Брава. Ще взема да му драсна ЛС дали има развитие. Но той говореше нещо за сваляне на чипа ако не се лъжа, ама може и да не съм разбрал.За Бобо имам малко предразсъдъци - може да е голяма работа, но за нещо елементарно започна да ми говори разни шикалки - става въпрос за тия моите свещи прословути, питах го дали е възможно да им се прави диагностика, защото и те си имат ЕКУ, и след като не можа да ми даде точен отговор, се опита по телефона да ме убеди че в колата нямам такива свещи. Е, аз ги виждам и ги снимам, но той по телефона ми каза че не е възможно да имам, защото се слагали по-късно. Обеща да провери , все пак, дали могат да се диагностицират на компютър, но аз пък и не му се обадих повече, на другия ден нещата станаха ясни. А ако колегата gmg_service може да свърши работа за парите които казва, дори с отиването до Шумен пак ще излезе по-евтино А той май прави точно това - сваля от всяка конкретна кола табицата, а не да слага една и съща на всички. Така ли е колега, или не точно?
Коментар
-
gmg_service написа:Така ли е колега, или не точно?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар