Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диаграма на 1.9 jtd 105 к.с след чип.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Диаграма на 1.9 jtd 105 к.с след чип.

Колеги, ето ви диаграмата на въртящият момент на 105 к.с вариант на този двигател.Това е най-добрия двигател за чип Правете на воля, не се чудете.
    Прикачени файлове
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коло сребърника идва тази чудесийка и има ли вариант да се скапе нещо по автомобила?

Коментар

за сравение ето и диаграма на 1.9 JTDm , монтиран на новото Бравоне става въпрос да чип, а за remapцена в UK - около 900 левапреди:157.5 bhp (на вала) / 295nm (на колелата)след:195.2 bhp (на вала) / 377nm (на колелата)
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Напоследък все повече се замислям.Къде в София може да ида и да не се учат на колата ми ?До колкото си спомням колегата gmg_service го предлагаше но той е в Шумен ... аз бих отишъл при човек от форума който "познавам" по лесно отколкото при разни майстори.И все пак да ми модифицират именно моята таблица а не да ми заредят някаква от друг автомобил.

Коментар

Бате Бобо е човека, мисля и аз да ходя. Ако искаш да ходим заедно? :D
          Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
          www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Blue написа:
            Бате Бобо е човека, мисля и аз да ходя. Ако искаш да ходим заедно? :D
            За него знам но мисля че точно той копира всичко от друга кола ... още не съм наясно това ли е правилният начин.

Коментар

Той има освен алфата и Брава 1.9 JTD. Гледам мненията за него са положителни в алфа-форума. Само чакам да капнат отнякъде 400 лв и отивам!
              www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Не не става дума за модела а за конкретният екземпляр. Не всичко по колата може да бъде еднакво при всички от модела и затова в ECU то се прави "тунинг" на параметри които са индивидуални за конкретния екземпляр. И ако се запише нещо от съврем друга кола може и да стане но работата няма да е перфектна. Ако ще давам 400 лева поне да знам че получавам максимума за парите си.Така мисля аз - ако бъркам нека някой ме поправи.

Коментар

Ако ще ходим повече хора при Бобо, хайде да говорим за някакво намаление за хора от нашия форум.
                  FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Re: Диаграма на 1.9jtd 105кс след чип.

BO написа:
                    Колеги, ето ви диаграмата на въртящият момент на 105кс вариант на този двигател.Това е най-добрия двигател за чип Правете на воля, не се чудете.
                    Да ти кажа и 2.4 JTD не е лош за чипване. Мина ли вече по този път??? :D
                    Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

И аз си мисля такива неща като ilkor. Има един колега, на когото подарих старите си тасове, той каза че се занимава точно с такова нещо, и в момента проучва нещата какъв ще е най-оптималния вариант за неговата Брава. Ще взема да му драсна ЛС дали има развитие. Но той говореше нещо за сваляне на чипа ако не се лъжа, ама може и да не съм разбрал.За Бобо имам малко предразсъдъци - може да е голяма работа, но за нещо елементарно започна да ми говори разни шикалки - става въпрос за тия моите свещи прословути, питах го дали е възможно да им се прави диагностика, защото и те си имат ЕКУ, и след като не можа да ми даде точен отговор, се опита по телефона да ме убеди че в колата нямам такива свещи. Е, аз ги виждам и ги снимам, но той по телефона ми каза че не е възможно да имам, защото се слагали по-късно. Обеща да провери , все пак, дали могат да се диагностицират на компютър, но аз пък и не му се обадих повече, на другия ден нещата станаха ясни. А ако колегата gmg_service може да свърши работа за парите които казва, дори с отиването до Шумен пак ще излезе по-евтино А той май прави точно това - сваля от всяка конкретна кола табицата, а не да слага една и съща на всички. Така ли е колега, или не точно?

Коментар

Така ли е колега, или не точно?
                        Точно така. Корекция на собственият софт.
                        Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Чипосвайте не му мислете.
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

gmg_service написа:
                            Така ли е колега, или не точно?
                            Точно така. Корекция на собственият софт.
                            Съседе (по град де) я кажи колко струва модването на FIAT Marea Weekend 1.9JTD, 02.2000??? Цена и колко време е нужно?
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Колега gmg, няма ли да минеш към София? Пиенето и спането ще са от нас? :D Гледам има доста желаещи. :D :D :D
                              www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Working...
                              X