Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диаграма на 1.9 jtd 105 к.с след чип.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз май напоследък станах, като черна станция, все черногледо гледам! Може би, защото ме е яд, че моят мотор не може да се тунунгова по този начин! :D Шегата на страна. Колеги... какво се случва с турбото след това в доста процента по-голямо натроварване? А всичките останали компоненти в мотора?
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Май не е проблем това защото на Fiat Stilo 1,9JTD двигателят е същият а от завода излиза 115ксАз съм навит да си го сложа не толкова защото искам да се състезавам а заради по икономичното харчене на двигателя при нормално каране.И понякога при изпреварване си е добре да имаш повече запас

Коментар

ilkor написа:
        Аз съм навит да си го сложа не толкова защото искам да се състезавам а заради по икономичното харчене на двигателя при нормално каране.И понякога при изпреварване си е добре да имаш повече запас
        Аз със същите идеи искам да го сложа, а и има 1.9 JTD на Мареа, който излиза 130 к.с., така че не би трябвало да е проблем.
        Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
        www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Blue написа:
          ilkor написа:
          Аз съм навит да си го сложа не толкова защото искам да се състезавам а заради по икономичното харчене на двигателя при нормално каране.И понякога при изпреварване си е добре да имаш повече запас
          Аз със същите идеи искам да го сложа, а и има 1.9 JTD на Мареа, който излиза 130 к.с., така че не би трябвало да е проблем.
          За по-икономично каране?! Та вие с тези разходи от около 5 и малко и то при скорост 120 км/ч какво по-малко търсите Гответе се за повече, щом ще разширявате конюшната :D Иначе за мощността съм съгласен.

Коментар

Ако може само и аз да изложа някои факти.Моето ми дава разход 6.6 извънградско, лятото при включен климатик.Градско отива около 7.3/100.Това е с гуми 14-ки.Сега с 15-ките не съм го засичал.Не знам колко гори едно нормално JTD, но мен лично и този разход ме удовлетворява.Рязката мощ е налице винаги!Колата става оса, не дава да я пипнеш.Реагира на педала на газта много приятно дори един колега ми каза, че неговата бензинка не се форсирала така
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

doofiat написа:
              Blue написа:
              ilkor написа:
              За по-икономично каране?! Та вие с тези разходи от около 5 и малко и то при скорост 120 км/ч какво по-малко търсите Гответе се за повече, щом ще разширявате конюшната :D Иначе за мощността съм съгласен.
              След чипа:4,2 л/100км--извън града (Шумен - Русе -Шумен) кара жената5,8л/100км карам аз6,2л/100 (60л. за 980км) градско в Шумен
              Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Ами колега освен да кажеш цена като за нас във форума и да идваме

Коментар

Ами аз мисля че е по-разумно да осигурим на колегата gmg_service 2-3 дни престой в София, достъп до Интернет, почерпката после е ясна, ако се налага и девойки ще намерим.... Стига да се свърши добра работа на разумна цена! Осребряваме му горивото и така... стига колегата да се съгласи? И да си припомним - препрограмира се всеки конкретен двигател, а не всички еднакво Аз съм "за" такъв вариант, но най-рано в края на месеца, тогава имам среща със Св. Паралей, а дотогава тамън повече хора ще прочетат и може да се запишат за участие.gmg_service - даваш разход след чипа. А преди него как бяха нещата? Спомням си, че каза че поне половин литър ти е смъкнал?

Коментар

ogi28b написа:
                    Ами аз мисля че е по-разумно да осигурим на колегата gmg_service 2-3 дни престой в София, достъп до Интернет, почерпката после е ясна, ако се налага и девойки ще намерим.... Стига да се свърши добра работа на разумна цена! Осребряваме му горивото и така... стига колегата да се съгласи?
                    А де, и аз това казах на предната страница! :D
                    Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                    www.fiat-bg.org/forum

Коментар

ogi28b написа:
                      Ами аз мисля че е по-разумно да осигурим на колегата gmg_service 2-3 дни престой в София, достъп до Интернет, почерпката после е ясна, ако се налага и девойки ще намерим.... Стига да се свърши добра работа на разумна цена! Осребряваме му горивото и така... стига колегата да се съгласи? И да си припомним - препрограмира се всеки конкретен двигател, а не всички еднакво Аз съм "за" такъв вариант, но най-рано в края на месеца, тогава имам среща със Св. Паралей, а дотогава тамън повече хора ще прочетат и може да се запишат за участие.gmg_service - даваш разход след чипа. А преди него как бяха нещата? Спомням си, че каза че поне половин литър ти е смъкнал?
                      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=14390&postdays=0&postorder=asc&sta rt=30
                      Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Благодаря за линка. Значи ако приемем че разхода е спаднал с поне половин литър, при сегашните цени на горивата, това прави спестено поне левче от всеки 100 км. Грубо след 20 000 километра инвестицията може да се смята за избита.

Коментар

ogi28b написа:
                          Идеята е много добра,особенно тази за девойките .Но се опасявам,че с работата която работя,няма да имам тази възможност.Монтирам авто аларми и имам записани коли за седмица две на пред.Може би около 06.05.08г. почивните дни ще имам ходене към София.Ако за тогава се организираме ,ще свършим работата.
                          Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Няма ли как да чипосаме TD100 ??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                            www.CarProfi-BG.com
                            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
                              Няма ли как да чипосаме тд100 ??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                              Има как http://www.autotechnics.be/index.php...mid=48&lang=fr http://www.powerchips.eu/puce-powerc...20100CV&no=372
                              Fiat Marea / 1.9 TD 100 / Weekend
                              Škoda Fabia / 1.9 TDI /

Коментар

А за България нещо ???Има едни такива на стария път за Овча купел, които предлагат точно такъв чип за дизели, но всъщност не е оригинален ами те копирали оригинала и ти правели друг... И познай искат около същите пари като оригиналния да речем на някоя отвърдена марка... Абе хич не им вярвам. Ако някой предложи нещо сигурно и познато ще му мисля...
                                www.CarProfi-BG.com
                                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                                Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
                                X