Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАКВО ПРАВИ ТД 100 С ПОВРЕДЕН клапан авансатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

КАКВО ПРАВИ ТД 100 С ПОВРЕДЕН клапан авансатор

Какви са синтомите за повреден клапан авансатор.Как да разбера дали работи или неработи.Защото моята като работи на място претраква даваси сама предварение или незнам точно какво прави но прекъсва и пропушва бял пушек.

Колега недей така с тези теми на посоки. Виж има тема по-горе "По-важното от раздел "Дизели" http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15007. Друг вариант е "Търсачката" - намира се горе в дясно. Използвай я!

Коментар

Фиат

Колега ако разбираш или ти се е случило нещо подобно пиши ако не си малчи.Избери си с кой от двата ника ще пишеш и да затриваме другия.Модераторски екип fiat-bg.org

Коментар

Re: Фиат

vasil_vasilev1972 написа:
        Колега ако разбираш или ти се е случило нещо подобно пиши ако не си малчи.
        Колега, още от второто мнение започна да издаваш заповеди кой какво да прави! Я по-кротко!Ако беше отворил линка, който съм ти посочил щеше да разбереш какво ми се е случвало и какво разбирам.

Коментар

Re: Фиат

doofiat написа:
          vasil_vasilev1972 написа:
          Колега ако разбираш или ти се е случило нещо подобно пиши ако не си малчи.
          Колега, още от второто мнение започна да издаваш заповеди кой какво да прави! Я по-кротко!Ако беше отворил линка, който съм ти посочил щеше да разбереш какво ми се е случвало и какво разбирам.
          Б-нът наистина уцели в десятката, Добри !!!!Ха-ха-ха, този юнак ме развесели.....
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
          X