Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Punto или Corsa ?!!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Kimi_Raikonen, кога казваш си карал Корса с трубо дизелов мотор че да казваш че неструва. Това е много издържлив на тормоз двигател. Мои приятел имаше корса 1.5тд пипаха по трубото и помпата разни неща и я караше като чужда за 1 година неможа да я счупи. Продаде я и човека 4 месеца няма никакви проблеми. Пунто 1.7тд има доста висок разход на извънградско - много са му къси скоростите.
    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

    Коментар


      #17
      Благодаря на всички колеги,които се включиха в ’минидискусията’...За сега се ослушвам,като вариантите все още са Punto или Corsa.Да видим какво ще измъдрим накрая...Дано да случим на кола!!!Ако имате и други предложения,бих се радвал да ги чуя.Поздрави на всички!

      Коментар


        #18
        И аз да изкажа едно мнение. Уточнявам, че няма да гледам технически показатели и кое колко харчи и че в пунто съм се возил и не съм го карал. Пунтото е доста широко и удобно вътре, както на предната такак и на задната седалка. Усеща се, че колата стои много добре на пътя. Корсата е тясна. Отзад си е за двама души и ако са по едри и на тях няма да им е удобно. За карането не мога да кажа нищо хубаво. Не ми харесва мястото на уредите, мястото на скоростният лост. Някак си личи от всичко, че е малка кола. В Бравото сравнение с корсата съм все едно в лимузина, а смея да твърдя че пунтото не е много по-малко от бравото. За потропване и поскърцване в купето определено Опел не са по добре от ФИАТ. Преди много иска да си взимам пунто но това, което ме спря в крайна сметка е високия разход на почти всички бензинови двигатели. Винаги остава възможност за газова уредба, но не всеки е привърженик на такава, въпреки че излиза най-евтино в момента.Мислил ли си за второто поколение пунто. Те мисля, че харчат доста по-малко. Ако ти го позволява бюджета разбира се.
        FIAT Bravo JTD GT '99

        Коментар

        Working...
        X