Колеги помагайте.Днес паркирах бравото на един баир....загасих я....включих на първа и какво да видя? Като пуснах спирачката и колата почна леко полеко с ецъне да се движи. Един приятел ми каза, че вероятно е заради липса на компресия , но се надявам да е нещо различно. Споделете вашето мнение какъв може да ми е проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво TD100 - компресия????
Collapse
X
-
Не му се шашкаи,днес ми се случи същото.Паркирах на заден на лек наклон ,изгасих и пуснах рязко съединителя и спирачката а колата превъртя напред та чак дръпнах ръчната .А беше на задна скорост!Иначе имам претенции че двигателя ми е добър,колата пали и върви добре(е оня ден спуках леко картера та днес го лепих ама това е друг въпрос)FIAT BRAVO 1,9TD 100
Коментар
-
Човека има предвид друго, според мен. Загасил си е колата. Включил е на скорост и е пуснал съединителя с идеята двигателя да държи колата по наклона. Но вместо това, двигателя е започнал да изпуска. Все едно лашкаш неробтеща кола на скорост, след 2-3 лашкания и тя хлъцне и превърти леко (минава единото бутало през ГМТ предполагам).
Коментар
-
Airfan написа:Човека има предвид друго, според мен. Загасил си е колата. Включил е на скорост и е пуснал съединителя с идеята двигателя да държи колата по наклона. Но вместо това, двигателя е започнал да изпуска. Все едно лашкаш неробтеща кола на скорост, след 2-3 лашкания и тя хлъцне и превърти леко (минава единото бутало през ГМТ предполагам).Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Re: Браво TD100 - компресия????
Geraka написа:Колеги помагайте.Днес паркирах бравото на един баир....загасих я....включих на първа и какво да видя? Като пуснах спирачката и колата почна леко полеко с ецъне да се движи. Един приятел ми каза, че вероятно е заради липса на компресия , но се надявам да е нещо различно. Споделете вашето мнение какъв може да ми е проблема.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар