Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво TD100 - компресия????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво TD100 - компресия????

Колеги помагайте.Днес паркирах бравото на един баир....загасих я....включих на първа и какво да видя? Като пуснах спирачката и колата почна леко полеко с ецъне да се движи. Един приятел ми каза, че вероятно е заради липса на компресия , но се надявам да е нещо различно. Споделете вашето мнение какъв може да ми е проблема.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Никой ли не знае? Иначе колата си върви супер...масло не гори...единствения проблем е че пути малко повече като я настъпя, както и на ниски обороти.
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

колега, да не би баира да е бил твърде стръмен? имаше ли други коли на него, които стояха без ръчна? Пробва ли на задна? (това последното е спам, да не се чете сериозно!)

Коментар

Според мен няма проблем с колата ти. Ако при тръгването си му изтървал оборотите и са паднали под 2000 нормално да прихълца така и едвам едвам да тръгне. То на равно ако го направиш това трудно набира, пък какво остава за баир
        Fiat Punto 1.7TD
        Mazda 626 2.0
        Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Не му се шашкаи,днес ми се случи същото.Паркирах на заден на лек наклон ,изгасих и пуснах рязко съединителя и спирачката а колата превъртя напред та чак дръпнах ръчната .А беше на задна скорост!Иначе имам претенции че двигателя ми е добър,колата пали и върви добре(е оня ден спуках леко картера та днес го лепих ама това е друг въпрос)
          FIAT BRAVO 1,9TD 100

Коментар

Човека има предвид друго, според мен. Загасил си е колата. Включил е на скорост и е пуснал съединителя с идеята двигателя да държи колата по наклона. Но вместо това, двигателя е започнал да изпуска. Все едно лашкаш неробтеща кола на скорост, след 2-3 лашкания и тя хлъцне и превърти леко (минава единото бутало през ГМТ предполагам).

Коментар

Airfan написа:
              Човека има предвид друго, според мен. Загасил си е колата. Включил е на скорост и е пуснал съединителя с идеята двигателя да държи колата по наклона. Но вместо това, двигателя е започнал да изпуска. Все едно лашкаш неробтеща кола на скорост, след 2-3 лашкания и тя хлъцне и превърти леко (минава единото бутало през ГМТ предполагам).
              Точно това имах впредвид колеги.Та сериозно ли е?

Коментар

Re: Браво TD100 - компресия????

Geraka написа:
                Колеги помагайте.Днес паркирах бравото на един баир....загасих я....включих на първа и какво да видя? Като пуснах спирачката и колата почна леко полеко с ецъне да се движи. Един приятел ми каза, че вероятно е заради липса на компресия , но се надявам да е нещо различно. Споделете вашето мнение какъв може да ми е проблема.
                Даааам, даже на новите коли не монтират РЪЧНА СПИРАЧКА.... разчита се само на компресията в БЦГ!!! Колега, ама ти сериозно ли.... ??? Иначе, проблемът е в приятеля ти "експерт"! Извинявай за несериозното ми отношение, но на несериозен казус какво да отговориш?!
                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Абе ЧОВЕК щом лъца премери компресиата не е на добре

Коментар

Коментар

Коментар

Working...
                      X