Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мисля, че проблема с паленето е РЕШЕН.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мисля, че проблема с паленето е РЕШЕН.

Здравейте колеги преди известно време бях писал че имам проблеми със запалването на автомобила,и чак след бутане и незнам си кво пали,е закарах я на диагностика в един сервиз в Дружба на БОШ.При закачането веднага се показа грешката цитирам:1320 Синхронизация рапр.вал към кол. вал.Прекъсвач на сигнала.Проблема идвал от този датчик или по сложното което е некой кабел да дава некаде на късо,човека каза че тези части не ги продават в БОШ или по точно в този сервиз,каза че такъв датчик за Опел струвал към 150 лв,някой има ли идея от къде мога да го купя този датчик и горе долу какви парички е.Благодаря предварителнодатчика бил Датчик за обороти разпредителен вал.
    Fiat Bravo 1.9 JTD

Според мен www.axm-auto.com е твоя сайт.
    Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

nanio написа:
      Според мен www.axm-auto.com е твоя сайт.
      Честно колега винаги си ми бил любимеца във форума Благодаря!
      Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Re: Мисля, че проблема с паленето е РЕШЕН.

Adrenalin написа:
        ....датчика бил Датчик за обороти разпредителен вал.
        Ако си вземеш този датчик ще се прецакаш Аз бих си взел на коляновия вал. Поне се сменя по-лесно поне 10 пъти е е на 50% от цената на този на разпределителния вал и вероятността клони към него.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Re: Мисля, че проблема с паленето е РЕШЕН.

BO написа:
          Adrenalin написа:
          ....датчика бил Датчик за обороти разпредителен вал.
          Ако си вземеш този датчик ще се прецакаш Аз бих си взел на коляновия вал. Поне се сменя по-лесно поне 10 пъти е е на 50% от цената на този на разпределителния вал и вероятността клони към него.
          Колегата ми нали за това пиша тук да помагата кой с кво може аз лично не разбирам от двигатели и от датчици и писах това което ми казаха в сервиза,и се радвам че помогате ако можеш да ми обясниш по точно за този датчик на коляновия вал и защо точно него трябва да купя ще е още по добре и дали имаш предства от къде може да се купи защото на горния адрес дето беше посочен от колегата nanio нещо се обработват данни и не ми вади нищоБлагодаря че се включи и дано успея да го отсраня този проблем.
          Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Working...
          X