Fullscreen написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сипах повече масло!!!
Collapse
X
-
u_bo
-
u_bo
Flow написа:А защо да не е почерняло, те на бензиновите почерняват, че на дизелите ли.
Коментар
-
u_bo написа:Flow написа:А защо да не е почерняло, те на бензиновите почерняват, че на дизелите ли.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Това в спринцовката е вече по- ново от това в двигателя, така че го доливай смело. Никога никой двигател не е имал проблем от по- високо ниво, но щом си го дръпнал- ОК- така поне ще си по- спокоен като караш, а черното в маслото не е безпокойство, особено за дизелите. Нормално е маслото на дизел да е черно като катран- не цвета смазва.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
Fullscreen написа:Ами предстоеше ми дълъг път и реших да не рискува и го източих. Купих от аптеката най- голямата спринцовка която имат и една система от която използвах маркуча и стана много лесно. Какво да ви кажа срах лозе пази казват хората! Ама сега се чудя дали мога да доливам от това масло което източих щото вече е почерняло (карах с него около седмица)?!Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
Коментар
-
Fullscreen написа:Ами предстоеше ми дълъг път и реших да не рискува и го източих. Купих от аптеката най- голямата спринцовка която имат и една система от която използвах маркуча и стана много лесно. Какво да ви кажа срах лозе пази казват хората! Ама сега се чудя дали мога да доливам от това масло което източих щото вече е почерняло (карах с него около седмица)?!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:Fullscreen написа:Пуснато на: Понеделник 03 Мар 2008, 12:57Ами предстоеше ми дълъг път и реших да не рискува и го източих. Купих от аптеката най- голямата спринцовка която имат и една система от която използвах маркуча и стана много лесно. Какво да ви кажа срах лозе пази казват хората! Ама сега се чудя дали мога да доливам от това масло което източих щото вече е почерняло (карах с него около седмица)?!
Коментар
-
canko1604 написа:Преди 5-6 месеца аз също долях повече масло. Нивото се вдигна с 3-4 мм. над МАХ. Оттогава досега имам близо 4000 км. Не са избивали семеринги и гарнитури. В момента нивото е 2-3 мм. под МАХ. ТД100STILO 1,9JTD
Коментар
-
караи с повече гас и тя ще си го изгори поне аз така правя и за друг пат да знаеш когато доливаш гледаи да е на равно щото като сменях на моята Мареа филтар и масло бех в канал които е с наклон и наливам 4 литра масло няма никои на щеката наливам още 1 литар че леко доиде в минимума и жикам аиде още 1 литар и доиде на ниво на другият ден като го проверих сутринта видях че е повече но нямаше проблем поне до следващото при мен колата е МАРЕА 2.4 125сс
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар