На Бравото на баща ми се появи следният проблем: след палене и малко работа, светва лампата за дюзите (същата като лампата за инжекциона при бензиновите двигатели). Няма никаква разлика в работата на двигателя, нито на празен ход, нито в движение. Докато е студена колата, лампата не свети, чак като поработи малко светва.Имате ли идея какво означава това? Не можах да намеря тема за подобни проблеми, извинявам се предварително, ако има такава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свети лампа за дюзите на Браво GT 100TD '97 година
Collapse
X
-
Ами какво да ти кажа... Аз преди с Мареата си ходех в Александър Ауто, въпреки, че имах известни забележки. Като цяло бях доволен. Баща ми след като си взе Бравото ходи за някакви работи при тях и не знам кой от всичките умници се беше опитал да му говори някакви глупости (а пък човекът цял живот с коли се занимава). Оттогава има много негативно мнение за тах. След това отишъл до Ауто Италия - там му решили проблема и от тогава все там си ходи. Питах го и аз дали не му идва скъпо, но той е доволен от обслужването, от частите и не иска и да чуе да ходи на разни други места. А и по колата всичко е ток Това е най-важното.APRILIA Mille R '01
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар