Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Основен ремонт на Fiato Tipo 1.9 TD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Основен ремонт на Fiato Tipo 1.9 TD

Здравейте На чичо ми Фиатчето изтропаха основните лагери.Мисли да продава колата на части на безбожна цена но тъй като тази кола ми харесва мисля да я ремонтирам и да я взема азКолко струва горе долу основният ремонт на този дизелов двигател.Не е смислено да се търси втора ръка дизел....най- добре може би ще е основният ремонт.Поздрави и ако съм объркал раздела модераторите да ме извинят..1500 2000 лв. ще стигнат ли?.....

При положение, че няма пукнатини в блока и главата, и валовете не са недопустимо износени, смятам, че 1000лв ще ти стигнат. Това, ако сам си я правиш. Имай в предвид, че цената за труд, за основен ремонт започва от 300лв.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Колега ти си от Сливен.Провери при фирма ЗИГ до воена болница за цената на шлайфа на коляновия вал и на блока.По памет около 100 лв. за двете.Ако нямат ресурс ризите , продават се нови и пак там ще ги набият и шлайфат по новите бутала.Ако не ме лъже памета за модела се предлагат и Български бутала и сегменти но за това трябва да се провери.Ще ти трябват нови лагери на коляновия вал и то по размер на шлайфа.Комплект гарнитури и семеринги за мотора около 130 лв.При проблеми можеш да пишеш на лични.

Коментар

Working...
      X