Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.9 JTD охладителна система

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1.9 JTD охладителна система

Здравейе, Някои може ли да ми каже от каде мога да намеря схема на охладителната система на браво 1.9JTD.Имам 4те големи ПДФа от форума, но не мога да открия схема за този двигател. Може и в мен да е проблема.Интересува ме какви маркучи минават между двигателя и купето.Поздрави.
    Bravo JTD 105 '98

има електро-схема на охлаждането в 4-те пдф-а, ако искаш: vol4.pdf -> Electrical equipment -> Wiring Diagrams 98 -> там ще видиш за 1.9 жтд, иначе в ЕПЕР има напълно подробна схема , с всяка една гайчица, маркуч, елемент по охлаждането на този ДВГ. влизам в ЕПЕР чрез сайта на hit-ko: www.axm-auto.com , има линкове и във фиатфорум.ком ЕПЕР да търсиш.. Ето ти една примерна схема: (намира се в раздела VENTILATION AND HEATING, защото тези маркучи са част от парното, а не от охладителната), ако не ти върши работа, има и други, ще ги видиш.
    Прикачени файлове

Коментар

Много благодаря колега.Това за EPER не го знаех, сега тъкмо го дръпнах и се инсталира че тази дето е онлине не работи нещо, каза че била претоварена.
      Bravo JTD 105 '98

Коментар

да, почти винаги ти казва така, но натискаш ОК или което там беше, и то изключва някого който не я ползва от няколко минути и те включва на негово мяст, после само трябва да не се разсейваш, да си направиш езика горе в конфигурация и си вътре: избираш SPARE PARTS -> FIAT -> MODEL -> и т.н.

Коментар

Working...
        X