Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново не иска да запали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отново не иска да запали

Здравейте на всички,преди известно време писах че имах проблеми с паленето с колата,по всичко личеше че цялата работа идва от гадна нафта и от горивния филтър,но вчера пак ми направи същия номер при положение че смених филтъра и почнах да сипвам само от ОМВ.Пак се наложи да ме бутнат но най-страното е че не пали по време на бутането а когато е в спряло положение при бутането прихърква един два пъти и после когато вече колата е спряла си давам на контакт и си пали веднага,дали може да е няква грешка в компютра или нещо друго просто незнам посъветвахаме да махна плюса от акумолатора за час и после пак да го свържа понеже така чистело грешките ако някой има компетенто мнение по въпроса ще се радвам да помогне,благодаря предварително
    Fiat Bravo 1.9 JTD

Колега май е най-добре да отидеш на диагностика. Идеята на грешките, които пише компа е да ти кажат какво не работи, а не да се трият по добре да си стоят записани за да види "майстора" какво не и е наред. Предполагам, че бобо от алфа форума ще ти помогне.
    FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Re: Отново не иска да запали

Adrenalin написа:
      ...но най-страното е че не пали по време на бутането а когато е в спряло положение при бутането прихърква един два пъти ...
      Какво ти прихъркване при бутане !?!Да не включваш на задна ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
      My car is the best :P
      Fiat Tempra SW 1.9 TD

http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/index.php?5

Коментар

Re: Отново не иска да запали

fifi sw написа:
        Adrenalin написа:
        ...но най-страното е че не пали по време на бутането а когато е в спряло положение при бутането прихърква един два пъти ...
        Какво ти прихъркване при бутане !?!Да не включваш на задна ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
        Ей ти си бил мнооо оргинален бе пич,кипиш от мозък да нестига че бех включил на задна ми на 5 минута осъзнах че ключвете от колата са в тоя дето ме буташе отзад
        Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Виж да не ти е запушена помпата дето ти е в багажника..
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
            Виж да не ти е запушена помпата дето ти е в багажника..
            Ъъъ? Помпа на JTD в багажника? Сериозно? Има ли такова нещо, че в мойто комби някак си не откривам помпа в багажника???Колегата Адреналин - не се опитвай да си палиш Дизела с бутане То това да не е бензинка бе??? За да не ти пали в спряло положение, а само като те бутнат (преместят) малко и пак си спрял - вероятно е някой датчик за положение на нещо си Като колянов и/или разпределителен вал. Но честно - иди на диагностика да ти проверят точно грешката, а???
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
            X