Интересува ме има ли такъв двигател с такава нагнетателна помпа, който се произвежда заводско?Въпроса ми е свързан с това че в момента издирвам ТД100 мотор за Бравата и днес попадна на описания- с Бош помпа, разликата беше в помпата, дюзите и смукателните тръби.Всичко останало е едно към едно с ТД100 с Лукас помпа.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
TD100 с ГНП Bosch
Collapse
X
-
Re: TD100 с ГНП Bosch
Няма.Поне в моторите слагани в Браво/а/Мареа.Gosho_777 написа:Интересува ме има ли такъв двигател с такава нагнетателна помпа, който се произвежда заводско?Въпроса ми е свързан с това че в момента издирвам ТД100 мотор за Бравата и днес попадна на описания- с Бош помпа, разликата беше в помпата, дюзите и смукателните тръби.Всичко останало е едно към едно с ТД100 с Лукас помпа.Благодаря предварително
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Мисля че TD75 е снабден с ГНП БошGosho_777 написа:Интересува ме има ли такъв двигател с такава нагнетателна помпа, който се произвежда заводско?Въпроса ми е свързан с това че в момента издирвам ТД100 мотор за Бравата и днес попадна на описания- с Бош помпа, разликата беше в помпата, дюзите и смукателните тръби.Всичко останало е едно към едно с ТД100 с Лукас помпа.Благодаря предварително
Lancia Kappa 2.0 20V
БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!
Коментар
-
точно така! ТД100 са с Лукас, тд75 са с Бош - гледал съм, защото се интересувах от една специална гледна точка - исках непременно да е с ГНП Бош. Евентуално да е преправян? колегите, които са по-напред с материала да кажат дали е възможно!besnija написа:Мисля че TD75 е снабден с ГНП БошGosho_777 написа:Интересува ме има ли такъв двигател с такава нагнетателна помпа, който се произвежда заводско?Въпроса ми е свързан с това че в момента издирвам ТД100 мотор за Бравата и днес попадна на описания- с Бош помпа, разликата беше в помпата, дюзите и смукателните тръби.Всичко останало е едно към едно с ТД100 с Лукас помпа.Благодаря предварително
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар