Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с паленето на Мареа 2.4ТД

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с паленето на Мареа 2.4ТД

Здравейте колеги,имам следния проблем.Мареата спря да ми пали,проверихме свещите филтъра всичко е ок.Когато ме дръпнат Мареата пали и после няма проблем цял ден да я паля със стартера,но оставя ли я по дълго време няма палене.И най интересното е че в големите студове палеше а сега не.

най вероятно смуче въздух, пробвай с търсачката ще намериш много инфо

Коментар

Re: Проблем с паленето на Мареа 2.4ТД

unreal_66 написа:
      Здравейте колеги,имам следния проблем.Мареата спря да ми пали,проверихме свещите филтъра всичко е ок.Когато ме дръпнат Мареата пали и после няма проблем цял ден да я паля със стартера,но оставя ли я по дълго време няма палене.И най интересното е че в големите студове палеше а сега не.
      Иди на тихо място загсия и ще чуеш съскане.ЛОкализирай го със слуха и го отстрани,защото от там ти смучи въздух
      A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
      Punto Sporting 1.9JTD 2003
      ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Маркучета за излишно гориво да си сменял?Когато сменяме горивен филтър със саляне на конзола сменяте ли дифтунгите?
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
          Когато сменяме горивен филтър със саляне на конзола сменяте ли дифтунгите?
          Аз не ги смених и ядах същият х.й.Ама имам добър слуг и локализирах проблема.От тогава винаги ги сменямЕзика :D модераторски екип на fia-bg.org
          A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
          Punto Sporting 1.9JTD 2003
          ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

Tornado написа:
            Маркучета за излишно гориво да си сменял?Когато сменяме горивен филтър със саляне на конзола сменяте ли дифтунгите?
            Адашка, какви са тези дифтунги? Веднъж съм сменял за сега горивен филтър на моята 2.4ТД, но незнам какви са тези дифтунги?
            Fiat Marea 2.4 TD

Коментар

Working...
            X