Интересува ме, защото предишната ми кола беше vw jetta 1.6TDI и със сравнение с другите vw 1.6TD имаше съществена разлика, така че ми се иска и fiata да има, но ще имали тази възможност.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мога ли да си сложа интеркулер на PUNTO 1.7TD
Collapse
X
-
Не е толкова просто ама айде.Ако искаш да имаш файда май трябва малко да се понадуе и турбината както и да се внимава какъв кулер се подбира ,че имаше едно понятие наречено ЛАГ.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
alekzz написа:Ми че що да не може?Взимаш един интеркулер,намираш му подходящо място,намираш или пригаждаш маркучи и шпориш! Няма нищо сложно!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
cooler
Здрасти колега,Аз от две години съм собственик на Пунто 70тд а пък баща ми кара ГАЗ 69 из разни баири с присаден същия тоз двигателТа по темата де ... Моторчето и без това му идва на нагорно с това турбо. Определено двигателя не е толкоз издръжлив както 1.9 ТД на Пежо 205 например. Давам за пример Пежо понеже 1,7 ТД на Фиат като философия и 1,9ТД на Пежо са набори горе-долу - 1986. Карай си го така. Това е един от малкото евтини за подръжка и не толкоз претенциозни дизели и експерименти почти всякакви можеш да си правиш но поред мен щом като няма кулер значи има защо иначе не е трудно да се сложи.Fiat Punto TD70
Коментар
-
chaveto, как така ще вдигне съпротивлението на въздуха?Маринов, какво искаш да кажеш с това "Моторчето и без това му идва на нагорно с това турбо."Какви са основните причини да няма и да не може да му се сложи кулер на такова пунто,само лаг-а или има и нещо друго?При другите мотори как е избягнат този проблем?FIAT PUNTO 1,7TD ELX
Коментар
-
gal76 ако иамш снимки и неможеш да ги качиш ми ги прати на ripper_pz@abv.bg, а ако нямаш моляте направи и ги качи понеже доста ме чопли тази идея.FIAT PUNTO 1,7TD ELX
Коментар
-
Колега gal76, понже имам интерес моляте дай малко по-точен адрес(улица и номер, блок и т.н.), че с този в bgmap-са не ми излиза нищо. Ако на този адрес работиш, дай малко по-подробна инаформация за да мога да те намеря по лесно. И ако може си напиши и името, ако искаш ми прати цялата тази информация на лично съобщение.FIAT PUNTO 1,7TD ELX
Коментар
-
ripper_pz написа:Колега gal76, понже имам интерес моляте дай малко по-точен адрес(улица и номер, блок и т.н.), че с този в bgmap-са не ми излиза нищо. Ако на този адрес работиш, дай малко по-подробна инаформация за да мога да те намеря по лесно. И ако може си напиши и името, ако искаш ми прати цялата тази информация на лично съобщение.Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Интерколера е в едно малко сервизче в гр.Пловдив кв.Смирненски.ул.Софиа23.тел.0888431004 Георги Линчев.Намирасе до новата болница Каспела.Интерколера доста добра изработка както и трабите кам него.Правен е специално за пунто 1.7тд. в италия може даму вземете размерите за направяне на цялата система и даги качите в форома.тел.0897943620
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар