Добър Вечер искам да ви попитам дали някои може да ми каже някакво местенце в София с резервни части за фиат!!! Купих си Фиат Мареа 1.9 ТД100 обаче на помпата която е ЛУКАС има едно клапанче(авансатор) от което изтича нафта!!! днес обиколих морги и нагоре надолу и не открих никъде!! Утре ще отида до италянеца да видя какво е там попожението и междувременно, ако някой ме посъветва нещо по този проблем бих му бил доста благодарен или цена.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Авансатор за LUKAS
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=14460Не е лошо човек преди да се реши да пише нова тема, да се поогледа.Попрегледай раздела колега.Изобщо това: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15007Направено е все-пак за улеснение.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
ахам колеги сега да ви светна за авансатора понеже никаде в Софийско не намерих авансатор за Мареата сложих авансатор от Рено Канго 1.9 ТД не намерих разлика между двата с изключение на буксата , но там го побългарихме ) само, че след като я запалих Мареята се оказа, че и радиатора е спукан та някакви идеииийки за радиотор, цена и дали при италянеца има(сигурен съм, че има), но за цена така или пак някъде по-изгодно нещо!!!!!след запалването също така се появи някако почукване някъде около дюзите!!! дайте съветчеСъщо така ми свети постоянно CODE!!! имам само червения ключ!!! колата е внос от Италия може ли ти джамбазите да са ми врътнали некав номер с другите ключове и как да разбера дали има некви номера за които не знам с този Фиат CODE!!! п.с.: За вбъдеще да знаете!!!АКО имате проблем с авансатор за Мареа 1.9ТД 100 коня смело си купувайте от Рено Канго 1.9, 1:1 са и струва само 56 лв. чисто ново!!Друг е въпроса колко е качествено, но за там ще споделя по-нататък
Коментар
-
yaho0 написа:ахам колеги сега да ви светна за авансатора понеже никаде в софииско не намерих авансатор за мареата сложих авансатор от рено канго 1.9 ТД не намерих разлика между двата с изклучение на буксата но там го побългарихмеI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:yaho0 написа:ахам колеги сега да ви светна за авансатора понеже никаде в софииско не намерих авансатор за мареата сложих авансатор от рено канго 1.9 ТД не намерих разлика между двата с изклучение на буксата но там го побългарихме
Коментар
-
javor68 написа:беше по-лесно да ми кажеш ако знаеш има или няма вместо да ме пращат там или онам но нейсеMarea Weekend TD100 ELX '97
Коментар
-
javor68 написа:купих я март 2007 за 5000 лв минал съм 35000 км от тогава и сега пише че е на 192000км.колегата ще сподели ли откъде точно е купил авансатора за рено канго.Щото не е сигурно че моя е повреден но ако е 56 лв ще си купя един.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар