Колеги карам Fiat Brava 1.9 TD имам следния проблем. След като запаля колата с триста зора после не мога да загася колата от ключ. Ходих на майстор, които ми заяви че съм за смяна клапан на помпата. Потърсих го днес, но не можах да го намеря никъде накрая ме пратиха в Александър Ауто там ми казаха цена 300 лв. доставка след 25 дни. Някой може ли да ми каже къде мога да намеря свестен сервиз за София където да я оправя .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava 1.9 TD. Не мога да го загася..
Collapse
X
-
Значи имаше една тема за скапания code в тема на Pugsy.Ето я.Мисля че точно тоя тъп клапан ти пречи а колегата е описал и как се ампутира г....о.Разкарваш тъпата електроника която пречи на помпата да работи и пак си в джаза.Успех с рязането - аз не бих дал 300лв за подобна простотия.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Внимание!!! За да направиш това което си решил ,колкото и да нети се иска трябва да се демонтира ГНП(за тд100). За целта си помисли първо до къде ти стигат познанията,и второ сам няма да се справиш,трябва ти помошник,па макар и само да ти подава инстромента.Платката която е под помпата прекъсва и + и - на клапана.До клапана отиват два проводника,но от въпросната платка.На всичко от горе клапана е скрит в метална кутия на която главите на болтовете немогат да се развият с никакъв ключ.Там ще ти трябва малко въображение. Изобщо не вярвам че този клапан струва 300лв. Успех, и скоро се похвали до къде си стигнал!!!
Коментар
-
bizi.emo написа:След четири часова борба и помощ от колега с необходимия инстромент го разглобих ме и моя и неговия.Оказа се че когато монтирах неговия които работи без рпоблеми при мен проблема остана 50/50 ту гасне ту не гасне. АМИ СЕАA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
това за клапана кьорфишек мъчили са се да те минат ако не работи клапана трябва да е блокирал в едно положение ако е отворен палиш без никакъв проблем но не можеш да угасиш а ако е затворен изобщо не можеш да запалиш според мене проблема е или в контактния или в имобилаизера така си мисля но опиши по подробно проблемите някаква промяна в мощноста или нещо друго ще помогнат много
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар