Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблемммммммм

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблемммммммм

имам марея 2.4 тд гори ми 13л/100 градско.пишете какво да правя Заключена поради перфектното заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org.

Не естествено....ма при ръчкане може да доближи...та кажи повече инфо...
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Re: проблемммммммм

vinss_83 написа:
      имам марея 2и4 тд и ми гури градцко 13/100кайете ми нормално ли
      Да ти кажа,изобщо не е нормално да пишеш по този начин.

Коментар

Как го засече? светна ти лампата, сипа за 30 лева, мина 100 км и пак ти светна, нали?

Коментар

Във Форума има колеги с ТD125, които преди време ни убеждаваха, че автомобилите им горят колкото ТD100. Ако се изходи от тия твърдения, излиза да не е нормално.
          FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Я да го видя тоя петак дето е ТД и да гори колкото 1.9 ТД 100 - ще Ви светна - няма такова животно!13 с ръчка и карана предимно студена е възможно.
            Lancia Kappa 2.4 JTD 99`
            Uno 75 1.5i.e.8V 88`

Коментар

аз имах JTD130 и в софия гореше 7.5 до 8 литра нафта.На извънградско с климатик и 120 ми гореше 5.Заради гадната верига на маслената помпа я продадох и си купих JTD105.За голямо съзжаление мога да кажа че и тя гори колкото другата,може да е малко по малко но разлика на джоба не се усешта.За вървежа не го коментирам онази лети ,а тази върви.TD125 харчи малко повече но 13,за мен има проблем а диагностиката ште каже къде точно.УСПЕХ

Коментар

Working...
              X