Давал съм обяснение между тези два двигателя (ТД75 и ТД100) каква е разликата, ама трябва малко да се потърси.И отново ако има някой, който си мисли, че само с един кулер ще се вдигнат 25кс то много блажени да са вярващите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос отностно турбото
Collapse
X
-
Търсих тема във форума в която твърдо да пише дали Мареа ТД-100 има интеркулер, но намереното ме кара да се двоумя, защото отговорите са много неясни. Един казва има друг изказва съмнения ... В крайна сметка Мареа ТД-100 има или няма интеркулер, ако да, то как да го открия ?Нека ми отговори който е сигурен, защото не искам да се излагам да вдигам рамене и да казвам че незнам като ме пита някой.Благодаря предварителноОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Tornado написа:TD 75 на Браво дърпа много добре горе долу колкото Тд100 на Комби Мареа.A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:В крайна сметка Мареа ТД-100 има или няма интеркулер, ако да, то как да го открия ?FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
doofiat написа:Освен двигателя да е с ТД, но този който е при Пунто.Ако не се лъжа обаче при Пунто беше 70 к.с.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
ехееееее ви ни направихте да си засилим количките в МАРИЦА бре !!!!!ама ако моето Браво ТД 75 вдигаше за 15 сек 100 км наистина щех да го засиля !!!!пък и ТД 75 има охладителен радиатор за маслото !!! единственото което ме дразни нааистина и си признавам е че лятото при 35 градуса колата наистина умира и то заради този пуст интеркулер
Коментар
-
Grancharov написа:Dido_Lyubenov написа:В крайна сметка Мареа ТД-100 има или няма интеркулер, ако да, то как да го открия ?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар