Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за горивен филтър?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Въпрос за горивен филтър?

Rayo,значи аз моята кола от както съм я купил не съм привишавал с нея 2200 оборта с изключение на магистрлата където отива на 2500 при по-висока скрост и както беше писал един колега тук колкото по леко я караш толкова повече харчи
    Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Абе то звучи смешно, ама наистина е така. Аз колкото повече се старая да карам икономично, толкова повече ми гори. На извънградско според мен няма особена разлика дали ще караш с 90км на 1900оборота или с 130-140 на 2400-2500 оборота. Най-много да дава 200грама на литър повече, но не съм го мерил точно. При мен дори имам чувството, че като карам градско 1 седмица и изобщо не стига до 2000оборота, после на извънградско се "отпушва". Тея JTD-та са големи герои щом правят нисък разход като ги караме на парафин, масло, соя и още нещо
      Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Герой се я!Един приятел карал Форд Орион 89г чист дизеляк печка направо веднъж му сипа биодизел ей казвам ти в купето замириса на пържени картофи,ама вече не го виждам тоя биодизел май го спрех то олито стана 3 лв.Тоя с този форд с пълен резервар отиде до морето и се върна и му остана и още нафта.Купи го за 2000 лв и е дал още толкова по него ама си разбира момчето сам всичко си прави
        Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Обещах да направя снимки на кърпата за пречистване, ама нещо нямам време много. Нещо подобно ползвам. Всякаква кърпа ще ти свърши работа. Целта е да не влизат големи боклуци. След смяната на филтъра пали ли нормално колата.
          Прикачени файлове
          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

да пали си чудесно и колата си дърпа яко да чукам на дърво
            Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Working...
            X