и как го засичаш на принципа пълнеш догоре и после доливаш ли?То май по друг начин неможе
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за горивен филтър?
Collapse
X
-
Re: Въпрос за горивен филтър?
Adrenalin написа:Повярвай пич 2 пъти се налагаше да се бута за да запали..
Коментар
-
Rayo, благодаря ти за изчерпателния отговор със сигурност ще се възползвам от тази система с записването и т.н.Да споделя само налях 25 л минал съм 144 км и току що ми светна лампата,тези километри съм ги минал само в София струва ми се че харчи като ламя или само неква заблуда е щото незнам при светване на лампата колко литра горе долу е резерватаFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
И така току що смених филтъра ква помия излезе от стария като го развъртеха просто ужас.Купих си филтъра от Стамболийски на Алфа магазина,като им занесъх стария да го покажа та хората се чудеха как може JTD да нема некав датчик на филтъра от долу.Аз не разбрах точно за какъв датчик говореха но ми предложиха същия като моя за 18 лв който също бил еднакъв с некав от 9 лв разбира се купих си този от 18 но не разбрах къв е тоя датчик и ква е разликата между филътра от 9 и от 18 лвFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Adrenalin написа:И така току що смених филтъра ква помия излезе от стария като го развъртеха просто ужас.Купих си филтъра от Стамболийски на Алфа магазина,като им занесъх стария да го покажа та хората се чудеха как може JTD да нема некав датчик на филтъра от долу.Аз не разбрах точно за какъв датчик говореха но ми предложиха същия като моя за 18 лв който също бил еднакъв с некав от 9 лв разбира се купих си този от 18 но не разбрах къв е тоя датчик и ква е разликата между филътра от 9 и от 18 лвFIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Ами да точно отдолу на филтъра на мястото на дренажа бил тоя датчик но на моят филтър нямаше датчик само дренажче и аз си купих същия и кво сега слизам долу паля и викам я да видя нещо дали капе и ОП ТО ВЕРНО КАПЕ ЛИ КАПЕ е аман от майстори некадърници един филтър немогат да завият кат хората утре отивам и ще има е...не и сръбска музикаFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Чувствам се набутан... за моето JTD Август месец дадох 27лв за нафтов филтър. Ввобще незнам дали има и датчик, но не съм забелязал течове. Или са паднали цените или аз сам станал дарител. Май само hit-ko продава евтини и правилни части, или в моя град се умножава по 300%Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
Adrenalin написа:.Да споделя само налях 25 л минал съм 144 км и току що ми светна лампата,тези километри съм ги минал само в София струва ми се че харчи като ламя или само неква заблуда е щото незнам при светване на лампата колко литра горе долу е резервата
Коментар
-
nanio написа:Чувствам се набутан... за моето JTD Август месец дадох 27лв за нафтов филтър. Ввобще незнам дали има и датчик, но не съм забелязал течове. Или са паднали цените или аз сам станал дарител. Май само hit-ko продава евтини и правилни части, или в моя град се умножава по 300%
Коментар
-
Rayo: Според бордкомпютъра на един Мерцедес - престоят на място гори 22л/100км Айде кажи как ще стане номера.Според мои измервания, но не толкова прецизни като на Торнадо - колите ни горят около 0.8 - 1.0л/час.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Rayo: Според бордкомпютъра на един Мерцедес - престоят на място гори 22л/100км Айде кажи как ще стане номера.Според мои измервания, но не толкова прецизни като на Торнадо - колите ни горят около 0.8 - 1.0л/час.
Коментар
-
Ми теча от филтъра вече е факт,какво се оказа карам му колата на тоя и викам Пич тука тече яко капе ли капе,ония се надупи почна да върти нещо и вика Ми то тва немое да се върти бе то е като капчка отне му 20 мин да се сети да махне целия филтър и да види че под капчката има пластмасова пробка която не беше затегната и с такова сиаещо лице се обърна към мен и ми сподели Е ВЕЧЕ ЩЕ ЗНАМ.Е надявам се с тези думи тоя комшмар да е приключилFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар