Здравейте колеги!Наскоро станах собственик на Мареа TD100 комби. Обаче не съм в час изобщо по отношение на поддръжката на автомобила. Смених му маслото като сложих 10W40 Премиум Приста и филтрите за гориво въздух и маслен. Предстои ми да сменя и ремъци и накладки обаче не знам откъде да си купя най-изгодно и в кой сервиз да я закарам за свършат работата както трябвя. Моля насочете ме към правилното място (става въпрос за София)!!!Благодаря предварително!П.С. Всякакви други съвети за колата и експлоатацията и са добре дошли!Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за TD100
Collapse
X
-
Велкоме както се казва, много и безаварийни Ето ти един онлайн магазин за части: http://axm-auto.com/Едва ли ще намериш недоволен от колегата hit-ko на когото е сайта За сервизи и магазини виж тук.За пристата - не се шашкай! Масло като масло.Карай си я но гледай да не прескачаш в никакъв скучай 6 хил.км с него.И другия път ако купуваш пак приста, гледай да намериш Ултра - това е пълната им синтетика, 5W40.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
ancho написа:Аз да ти кажа, ако зимаш Приста - зимай го само за наливно, ако колата ти гори масло и е с износен двигател, защото е боклук, като го сипвам в Транспортера се едно му сипвам грес, нищо не е !I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар