Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за TD100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за TD100

Здравейте колеги!Наскоро станах собственик на Мареа TD100 комби. Обаче не съм в час изобщо по отношение на поддръжката на автомобила. Смених му маслото като сложих 10W40 Премиум Приста и филтрите за гориво въздух и маслен. Предстои ми да сменя и ремъци и накладки обаче не знам откъде да си купя най-изгодно и в кой сервиз да я закарам за свършат работата както трябвя. Моля насочете ме към правилното място (става въпрос за София)!!!Благодаря предварително!П.С. Всякакви други съвети за колата и експлоатацията и са добре дошли!Поздрави!
    `99 FIAT Marea Weekend 100TD

Малиии ква приста човече това да не е ВАЗ 2101. Не, че маслото е лошо ама
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Велкоме както се казва, много и безаварийни Ето ти един онлайн магазин за части: http://axm-auto.com/Едва ли ще намериш недоволен от колегата hit-ko на когото е сайта За сервизи и магазини виж тук.За пристата - не се шашкай! Масло като масло.Карай си я но гледай да не прескачаш в никакъв скучай 6 хил.км с него.И другия път ако купуваш пак приста, гледай да намериш Ултра - това е пълната им синтетика, 5W40.
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Аз да ти кажа, ако зимаш Приста - зимай го само за наливно, ако колата ти гори масло и е с износен двигател, защото е боклук, като го сипвам в Транспортера се едно му сипвам грес, нищо не е !
        FIAT DUCATO 2.3 JTD 03'

Коментар

ancho написа:
          Аз да ти кажа, ако зимаш Приста - зимай го само за наливно, ако колата ти гори масло и е с износен двигател, защото е боклук, като го сипвам в Транспортера се едно му сипвам грес, нищо не е !
          Ми ако извадиш някой и друг лев повече ще разбереш, че Приста имат освен M10Д и други масла за съвременни автомобили.Лидер и Ултра са съвсем нормални масла и аз нямам никакви, ама никакви задръжки към тях.Не мисля да пиша повече по ТЪПАТА БАНАЛНА ТЕМА "МАСЛА".Парите са си ваши, харчете си го както ви акъл учи.Нека ме засираме обаче темата на човека с празни приказки.
          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

За части - от стамболийски 155 - казваш че си от форума на фиат - 10% отстъпка - и си взимаш за 250лв - 2та ремъка и 4-тите ролки и да ти е мирна главата (само си намери читав майстор)
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Working...
            X