Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стана минус 10 и дизела го заземих ?-Проблема решен!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

lz2rmi написа:
    Понеже се прецака дърпането и не можах да я додърпам до сервиза за съжаление, а се бях уговорил с хората ( да ми простят, че се уговорих а не дойдох) реших да си премеря свещите. Нито една здрава ! Идея съм нямам как съм палил около нулата . Днес взех свещи -но следва другото - нямат отвъртане . Мъките продължават....
    А стига бе! Нито една от 4-те не е здрава?Ако си сигурен в това което си мерил, а като ти гледам ник-а - би следвало да си сигурен аз бих очаквал аномалии в работата на релето.Май са работили повече отколкото трябва.За сефте чувам за толкоз изгорели. Тоест всичките И пак за сефте чувам за проблем с ваденето.Изобщо не тръгват да се отвъртат или се отвиват донякъде и след това не можеш да ги извадиш?Много внимавай да не скъсаш някоя, че после става голям филм...
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Филма не е чак толкова голям,в крайна сметка пак при нас ще дойде да му извадим счупените парчета.Пък знаели се ,може и да се справи и сам.Жалко е че ни върза да висим до 18.00ч в събота да чакаме и недойде.

Коментар

Така е - отидох при специалиста - с хубави иснтрументи и добра ръка - всичко се оправя. След смяната си запали идеално колата. Така, че ето и от мен една препоръка за Ямболските дизелджии - да ходят в Каргона при Специалиста.
        Fiat Palio Weekend TD70
        ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"

Коментар

Working...
        X