И аз така реагирах в началото,няма нужда да се извиняваш.В последствие се оказа,че не бил Гошо-Помпата,ами Гошо-Дюзата Иди сега го разбери...помпа ли е,дюза ли е ... що е Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Ако ще взимаш дизел ,се ориентирвай ,към аудитата и vw !
Това си "плаче" за виц на 2007г.....особено ТЕ ДЕ И - ПЕДЕ, нали?! Евала бе томазич, ако беше казал "френски" бих ти повярвал, но с това прозрение ИСКЪРТИ МИФКАТА и СВАЛИ ПТИЦАТА В ПОЛЕТ! ПС... към италианските коли вече нямам отношение, но виж за италианските дизели ако искаш може да си поговорим.
тц .само тди ,дизеларките до 99-а -френски коли не знам да има само ситроен БХ но те са много стари хаххахаха !От новото поколение дизели ,само за японски може да си говориме !
И японките изостават приятелю.. щом TOYOTA е направила специално изявление есента, че дизеловите мотори вече не са им приоритет какво да говорим!Френският съвременен DCI мотор е много добър, наред със Италианските JTD.
тц .само тди ,дизеларките до 99-а -френски коли не знам да има само ситроен БХ но те са много стари хаххахаха !От новото поколение дизели ,само за японски може да си говориме !
В голяма заблуда си. Има си доволно много от преди 99-та. По-добре замълчи вече...
И японките изостават приятелю.. щом TOYOTA е направила специално изявление есента, че дизеловите мотори вече не са им приоритет какво да говорим!Френският съвременен DCI мотор е много добър, наред със Италианските JTD.
е аз казвам от опит с едно HDI ,не съм чел статистики и прочие !!!За италиянските дизеларки не говоря ,защото нямам наблюдения След толкова години каране на дизел най важното е : да пали ,да харчи малко и да върви с всякаква нафта
Хайде да не правим много офф на тази тема Такива мъже шофьори съм виждал, че няма такива жени Паркира на място за камион, удря ме (леко естествено) и после ми вика "Не те видях, много е малко мястото..." Аз мълча, псувам го на ум и .... продължавам. Простият си е прост за цял живот
Колата от днес е на ремонт в един сравнително нов и много модернизиран сервиз.Механиците са опитни и само добри отзиви за тях чувам.Оставяйки колата за ремонт при тях имаше само Аудита 4-ки и 6-ци,Мерцедеси и Баварци....което от една страна е добре...значи са наясно с новите двигатели без значение дали са бензинови или дизелови.От друга страна съм съвсем на ясно че цената няма да ниска и лесна за преглъщане,но реших да поема риска с голямата сума пред това да я оставя при някой си кой да е си и след това да дам двойна сума за ремонти,да хабя нерви и време.Какво и е ще се разбере в понеделник...но според мен положението не е розово....капе нафта от ауспуха....какво да му е хубавото на това...хммм...ще видим .Аз лично не вярвам да се размоина с по-малко от хилядарка Стислайте ми палци и ми пожелайте успех!
Колата от днес е на ремонт в един сравнително нов и много модернизиран сервиз.Механиците са опитни и само добри отзиви за тях чувам.Оставяйки колата за ремонт при тях имаше само Аудита 4-ки и 6-ци,Мерцедеси и Баварци....което от една страна е добре...значи са наясно с новите двигатели без значение дали са бензинови или дизелови.От друга страна съм съвсем на ясно че цената няма да ниска и лесна за преглъщане,но реших да поема риска с голямата сума пред това да я оставя при някой си кой да е си и след това да дам двойна сума за ремонти,да хабя нерви и време.Какво и е ще се разбере в понеделник...но според мен положението не е розово....капе нафта от ауспуха....какво да му е хубавото на това...хммм...ще видим .Аз лично не вярвам да се размоина с по-малко от хилядарка Стислайте ми палци и ми пожелайте успех!
Наистина, по-бързо и с по-малко болки да се отървеш.Непременно след това да кажеш точно какво е било на количката
Коментар