Та ето че Фиатката не спря да ми прави проблеми...аман вече от нея
От известно време за части или няколко секунди ми губеше част от мощноста си,като на дълъг път ми самонамаляше с 10-15 км в час от скороста,сякаш нещо се давеше леко и после пак сама набираше скорост.Освен това много,ама много често започна да ми гасне като я запаля и до като стигна да сложа на втора и ейде Адиос Амиго.....
Освен ТУЙ я чувствах нещо нестабилна...а аз нали за период от 6 месеца минах 40 000 км с нея и вече си знаем всички тайни с нея,а и много си я обичам принципно...ама само принципно!!!И тъй,вчера тя реши на един завой на едно кръстовище в Пловдив да претрака като селски трактор изорал поне 500 000 декара ниви.В тоз ден същият трябваше да си платя сметката към Глобул,е да ама не....нали съ счупи колата и те спрели телифончиту и аз дремя там и няма от къде да се обадя...както и да е намерих тилифон и викнах пътна помощ(егти помоща...то ако бях пенсионер трябваше да птворя фонд за набиране на помощи за да си платя услугата им за има няма 10 км возия до шоурума на БМВ).Там вече ме чакаха механици,но уви проблема не е ролка,нито ремък...и решихме да не пипапе!Дърпахме се до Стара Загора с мека връзка(т.н. въже) и умрях от студ в пущината на тая кожена седалка задника ми се беше вкочинил.Акомулатора падна!!!Днес заредихме акумиулатора и запалихме...дрънчи като трактор,а от ауспуха или както там се пише тече чиста НАФТИЧКА!!!Ей тъй капе си ли капе,пущината
И всичко това преди нова година..ейде горчиво,да ми е сладко!!!Да речем,че парите не са проблем ама сега нямам кола за каране!!!Казвайте или предполагайте какво може да е!!!След малко ще ходя при некъф майстор от Стара Загора от кв. Зора,казва се Гошо-ПОМПАТА!!!Само той можел да помогне!!!От къде и на каква цена мога да закупя добра помпа ако проблема е там!А какви други поражражения може да има
....пътеписите на един отчаян Фиат-фен и шифор който в близко бъдеще май ще изневери на любимата си Бананка с една посестрима от БМВ шоурума...защото имаме добър чичо доктор дето ще ни обслужва на добра цена с добра ръка....сории за грешките правописни....нямам време да оправям,емоционално бясна съм и коректора ми не работи

Коментар