Днес решихме да отидем в новия детски магазин "JUMBO" на бул. България (до Билла).Влязох в паркинга им, който беше стръмен и се учудих как не закачих пода на колата, но... ок!На излизане обаче какво стана - изкачването беше доста стръмено (височина от три етажа се качваха в рамките на 20 метра) и за капак (понеже вече някой се е бил заклещвал там) на цялата глупост на края бяха монтирали някаква джаджа, която допълнително увеличи наклона. Точно като се изкачих и колата застана в хоризонтално положение, двигателя изгасна. При опит за запалване колата въртеше точно като насмукана с въздух. След два продължителни опита за запалване колата си запали и си вървеше нормално.Да допълня, че резервоара беше сравнително пълен - имаше поне 35-40 литра нафта.Според вас имам ли проблем с колата или наклона е виновен?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем ли е това - колата загасна!
Collapse
X
-
Мисля, че е заради наклона. Преди години имах същия случай. Тук, при нас, достъпа до поликлиниката е много стръмен и веднъж, точно след като го изкачих, колата угасна и след малко повече въртене запали. При това бензинова. Количеството в резервоара беше около 10л. Случвало ми се е и при паркиране под страничен наклон (десните гуми са по-високо от левите) пак да не може да запали, докато не я избутам на равно.
Реклама
Collapse
Коментар