Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Студено е и не ще да пали??????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Студено е и не ще да пали??????

Хора, дайте съвет.реотанчето на Бравото (TD100) изгасва нормално, но колата не ще да запали. няма индикации за изгорели подгревни свещи, поне не мига нищо по таблото. Вчера запалих, но един приятел ме дръпна.Днес пак не мога. Дали някоя от свещите е изгоряла, но пак повтарям, няма индикации за това по светлините на таблото.Как вървят иначе свещите?Скоро сменях авансатор, дали не е от това?
    Fiat Bravo 1997 TD100

Ако са ти изгорели 2 свещи- няма да ти запали.Щом пали с дърпане- значи главния заподозрян е свещи или токовете и релетата към тях. :D
    Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Kimi_Raikonen написа:
      Ако са ти изгорели 2 свещи- няма да ти запали.Щом пали с дърпане- значи главния заподозрян е свещи или токовете и релетата към тях. :D
      А какви свещи може да ми препоръчаш да си взема? Всички говорят за Bosch, но не знам как вървят.
      Fiat Bravo 1997 TD100

Коментар

Само Искра.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

аз си взех бош за 17лв парчето моя съвет е сменяи всичките заедно и за всеки случаи провери си и релето за подгрева моито беше заминало и ми правеше същия проблем палех само с дърпане проверява се лесно даи на контакт и провери дали отива ток към свещите дано да не е релето че е към 100/150лв

Коментар

Помисли и за Beru
            Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

BAI MILE написа:
              аз си взех бош за 17лв парчето моя съвет е сменяи всичките заедно и за всеки случаи провери си и релето за подгрева моито беше заминало и ми правеше същия проблем палех само с дърпане проверява се лесно даи на контакт и провери дали отива ток към свещите дано да не е релето че е към 100/150лв
              И аз се спрях на Бош, 16.9 лв.Ще видим колко може да ми вземат за смяна. Някой ще сподели ли колко са му взели за труд по смяната?
              Fiat Bravo 1997 TD100

Коментар

Working...
              X