Хора, дайте съвет.реотанчето на Бравото (TD100) изгасва нормално, но колата не ще да запали. няма индикации за изгорели подгревни свещи, поне не мига нищо по таблото. Вчера запалих, но един приятел ме дръпна.Днес пак не мога. Дали някоя от свещите е изгоряла, но пак повтарям, няма индикации за това по светлините на таблото.Как вървят иначе свещите?Скоро сменях авансатор, дали не е от това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Студено е и не ще да пали??????
Collapse
X
-
аз си взех бош за 17лв парчето моя съвет е сменяи всичките заедно и за всеки случаи провери си и релето за подгрева моито беше заминало и ми правеше същия проблем палех само с дърпане проверява се лесно даи на контакт и провери дали отива ток към свещите дано да не е релето че е към 100/150лв
Коментар
-
BAI MILE написа:аз си взех бош за 17лв парчето моя съвет е сменяи всичките заедно и за всеки случаи провери си и релето за подгрева моито беше заминало и ми правеше същия проблем палех само с дърпане проверява се лесно даи на контакт и провери дали отива ток към свещите дано да не е релето че е към 100/150лвFiat Bravo 1997 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар