Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запалване-Проблем

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Запалване-Проблем

Оставих колата 4 дни в гараж с отопление и не можах да запаля...Пишеше Low Batt.Low Batt AMA NE !1-во си светеше зелената лампа на акомулатора и 2-ро го измерих и си беше 12,4.Сложих все пак друг,но пък и размърдах някои жици и колата запали .Най-интересното беше,че когато колата е изгасена,не е на контакт,измерих 0,72 ампера разход.Моля за съвет Предварително благодаря!
    Fiat Bravo 1,9JTD 105

Консумацията на ток в покой, определено е голяма. При "размърдването" на кабелите на акумулатора си дал по-добра връзка с клемите му. Според мен имаш проблем в контакта клеми-кабели. За консумацията, просто трябва да намериш от къде идва. Започни с елиминиране - лампа в багажника, аларма, касетофон и т.н. Освен това е възможно да имаш паразитни токове между клемите, заради влага, например. Избърши и подсуши хубаво челната пластмаса на акумулатора.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Къде ти е изписало Low Batt ??
      Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Не беше Low Batt,a само Batt..моя грешка...и го изписа на дисплея.
        Fiat Bravo 1,9JTD 105

Коментар

Re: Запалване-Проблем

Bayatov написа:
          не е на контакт,измерих 0,72 ампера разход.Моля за съвет Предварително благодаря!
          Като мериш не забравяй да затвориш всички врати на колата независимо дали са изключени плафоните. Аз така се бях шашнал преди време.
          Fiat Punto 1.7TD

Коментар

ами часовника не дърпа ли ток независмо дали е затворена или не :D

Коментар

Working...
            X