Цената от hit-ko е перфектна! 2she - при теб фабрични ли са, или си ги слагал допълнително сам, как беше? Ако са фабрични и всичко по електрото ти е в ред, категорично не може да имаш проблеми от тези свещи!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подгр. свещи на антифриза-JTD - УСПЕШНО ЗАВЪРШЕНО
Collapse
X
-
Праговото напрежение е май е 12.8 измерено от ЕКУ. Зимата го мерих и когато ми зарежда под 13.1 измерено с китайския мултицет, едната свеща изключва, и напрежението вдига до 13.7, и след малко свещата пак се включва, и след малко пак изключва. Това говорим на празен ход. Ако си в движение обаче, токът е напълно достатъчно, при 1500 оборота алтернатора доставя 70 ампера ток за нуждите на колата. Свещите ползват 50 ампера.
Коментар
-
u_bo
2she написа:ок.все пак знаеш ли на кое реле (и къде да го намеря) мога да спра тока за да си ги командвам аз когато ми трябват.
Коментар
-
2she написа:В момента съм оставил да работи само една и искам да направя тАка че да си включвам и другите две при мое желание.Остава да намеря свободно време и два метра кабелRenault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Skip_01 написа:2she написа:В момента съм оставил да работи само една и искам да направя тАка че да си включвам и другите две при мое желание.Остава да намеря свободно време и два метра кабелBRAVA 1.9 JTD 105hp+ EX
E46 320D
Коментар
-
emzo написа:@455115 - kakво стана със снимковия материал ?Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Коментар
-
Да питам само, понеже не ми стана ясно.Свещите на антифриза се пускат не зависимо от околната температура до достигане на 60-70-80 градуса на двигателя ????В това време работят ли подгревните свещи ? Понеже съм виждал подобна идея на Рено, при която се ползва реле за подгревните свещи с ПОСЛЕПОДГРЕВ и те работят по чифтове, докато двигателя не се стопли на 60 градуса. VW имат варианр с послеподгрев и със свещи на антифриза.Fiat Punto '95 TD, Fiat Marea '00 JTD, Fiat Stilo '05 JTD, Fiat Brava '96 D, Fiat Doblo '08 MJTD, Fiat Doblo '08 metan, Fiat Multipla '05 metan
Коментар
-
BEKI написа:Да питам само, понеже не ми стана ясно.Свещите на антифриза се пускат не зависимо от околната температура до достигане на 60-70-80 градуса на двигателя ????В това време работят ли подгревните свещи ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар