Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подгр. свещи на антифриза-JTD - УСПЕШНО ЗАВЪРШЕНО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мен ме пишете в играта.Направо заявявам 1 комплект.Много полезна тема, все повече се убеждавам, че всеки ден научавам нещо ново от форума.Благодаря на автора!
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

днес ще пусна запитване и към hit-ko въпреки че в неговия каталог не ми намери такива свещи.

Коментар

УТОЧНЕНИЕ:Във връзка с поста на колегата PINKO, в алфа-форума, за мигането на лампата на свещите, за да няма недоразумения и неразбрали колеги, искам да уточня: Централата която управлява тази система е независима, и тя няма никаква връзка с лампата на таблото. Единствената връзка на тази централа с външен за системата модул, е паралелното свързване с централния ЕКУ, със син кабел, на краче A-47 на ЕКУ-то, което подава сигнал за скоростта на въртене на двигателя, както към тази система, така и към таблото. При автомобили Bravo/Brava мигането на жълтата лампа на таблото означава че има проблем с някоя от подгряващите свещи на двигателя, но не и на антифриза!Сега излизам да меря дали работят, да видим какво ще измеря....Нищо не измерих! Изобщо не можах да откача кабелите, стана ми студено и се отказах, а мястото там разбира се е съвсем малко и няма място за свободна работа.

Коментар

Аз май нямам такива ?Утре ще сменям термостат и ще огледам ...

Коментар

получих отговор от единия сайт дето питах, отговорът представлява това "?????? ?? ? ??????? ? ??????????? ???? ???????......" , та по този повод пуснах ново запитване

Коментар

копирай го точно какво са ти писали и ми го прати на ЛС - мисля си че е въпрос на кирилизация
              FIAT MAREA 1.9 TD100 ELX

Коментар

hit-ko написа:
                Здравей!Цената на една такава свещ е 54 лв. За количество мога да направя цена от 43 до 39 лв Поздрави! Христо
                очаквам отговор и от вносителите на BERU... tesiv , дай някакъв мейл на ЛС, за да ти препратя отговора, защото сега дори и да копирам, няма да излезе нищо друго освен питанки. Но все пак ще ти го копирам на ЛС

Коментар

тези от V&D така и не ми пратиха повторен отговор, от който все пак да разбера нещо, затова ще се наложи да звъня по тел. А колега в ланчия форума предложи цена около 40 лева. Значи в общи линии цената е някъде там, да приемем че е 130 лв за трите.

Коментар

http://www.kager.pl/kager/staticDisp...2D98F9BD8D1D0F

Коментар

от аутостар - вносител на kager имам принципно обещание че ще направят всичко възможно за доставка на свещите, чакам да ми звъннат по-късно през деня за да ми дадат цена за количество от около 50 броя. поне досега грубо поне 15 колеги са проявили интерес към тези свещи, от трите форума. някакъв телефон, връзка с ауто-италия? че те останаха единственото място на което не съм питал за цена, а от стамболийски 155 ме насочиха към аутоиталия, като официален вносител

Коментар

Така и не ми стана ясно има ли ги тези свещи в TD100?

Коментар

mnaumov написа:
                          Така и не ми стана ясно има ли ги тези свещи в TD100?
                          Ако беше обърнал внимание на темата - става дума за конкретен JTD двигател. За TD100 - оставяме собствениците на такива да търсят има ли или не подобна система...
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

в каталога на беру тези които стават на 1.9 JTD стават и на 2.4 JTD, изобщо - стават за всеки JTD осен мисля че на улис, и не е посочен какъвто и да е друг двигател освен JTD. Затова мисля че в TD100 няма такива.http://www.lancia-bg.com/forum/viewt...?p=71282#71282

Коментар

ЕВРО 07 изобщо не са внасяли някога такива свещи и едва ли ще ги внесат. Информацията е от магазина на симеон 216

Коментар

Що не проверим и в "КОСЕР"?Те са вносител на словенските "Искра", които аз доста уважавам заради качествените продукти.http://www.kosser.net/Ето, в каталога на "Искра" от сайта на "КОСЕР" има и подгревни свещи за охладителна течност.http://www.kosser.net/Products/Iskra.php
                                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                                X