колега кабелите са излишни режи точно до лулите даже малко да остане от тях и ори кабелите стигат ако си ги укасил на снимката твоите кабели ми изглеждат тънки трябват 4кв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подгр. свещи на антифриза-JTD - УСПЕШНО ЗАВЪРШЕНО
Collapse
X
-
Ето ме и мен с вече смените кабеляци....то човек като си е наумил нещо и на -3 ще го направи Въпреки тоя кучи студ навън надъхан отидох до колата и се започна. Лелееее едвам затегнах клемите за свещите.То от една страна къде отверката ми е дълга от друга къде е тeснотиииика....но ги смених и утре сутринта ще засеча за колко време ще загрее. Стискай те палци П.п. ето 2 снимки помеждудругото :DBravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
Браво! След няколко дни каране - провери отново дали клемите са здраво стегнати. Там хлабава връзка е недопустима, токът не е малък. Ако трябва си направи отвертка специално за целта, с определена дължина и дебелина. Аз така правих навремето. Наистина е много тясно и неудобно там. Засичай за колко време ще ти загрее. (Всъщност при теб досега работела ли е системата?)
Коментар
-
defender359 написа:Добре де значи ако ти работят свещите трябва на място без други консуматори на 12минута да започне леко да духа топло при +3 градус по комп.
Коментар
-
ogi28b написа:Браво! След няколко дни каране - провери отново дали клемите са здраво стегнати. Там хлабава връзка е недопустима, токът не е малък. Ако трябва си направи отвертка специално за целта, с определена дължина и дебелина. Аз така правих навремето. Наистина е много тясно и неудобно там. Засичай за колко време ще ти загрее. (Всъщност при теб досега работела ли е системата?)Bravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
Уви нестана.Но този път загря за 12-13 мин тия 50 градуса (вън беше 0 градуса днес).Мисля си : преди имах проблем със стрелката на температурата-играеше постоянно.Отворих таблото и натиснах стрелката - нестана и си я дръпнах обратно.После разкрачих крачетата на буксите малко и се оправи.....ама дали се е оправило качественоBravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
danzel-jtd написа:Уви нестана.Но този път загря за 12-13 мин тия 50 градуса (вън беше 0 градуса днес).Мисля си : преди имах проблем със стрелката на температурата-играеше постоянно.Отворих таблото и натиснах стрелката - нестана и си я дръпнах обратно.После разкрачих крачетата на буксите малко и се оправи.....ама дали се е оправило качествено
Коментар
-
Не сам включвал никакав консуматор,и продължавам дa си мисля че е от стрелката (непоказва правилно а с приблизително 10 градуса надолу,като се позовавам на това че стрелката ми заковава 80-83 градуса,а трябва да е 90-93 понеже я бях напекъл по околовръстното с 2 човека когато това ми направи впечатление) Но в сравнение с предния път когато засичах на 12-13-14 мин работа на място,даже стрелката не се и помръдна-следователно системата ми работи успешноBravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
Чакай сега да уточним нещо: стрелката може да закове на някаква позиция гледано на уреда, а не на определени градуси. Не може да закове нито на 83, нито на 93. От 80 до 100 градуса стрелката е програмирана да е точно хоризонтална и да стои по средата на скалата. Къде стои твоята, считано по часовник, ако долното и положение е 7 часа, а горното - 11. Средата е 9.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар