От скоро ми се появи странен проблем. Като паля колата вичко е точно...чакам лампата да изгасне...паля без проблеми, но от известно време първите минути след паленето лампата за подгряващите свещи започва да премигва. След няколко минути спира. Това се появява понякога и не само след палене, ами както си карам изведнъж започва да премигва. Какъв може да е проблема колеги?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампата на свещите.
Collapse
X
-
Изгоряла подгревна свещ или не добре контактуващ кабел около свещитеSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Забравих да отбележа че от както се появи това мигане колата сутрин пали малко по трудно в началото малко прекъсва и пуши здраво. Та следващия ми въпрос е: Колко пари са подгряващите свещи и към коя марка да се насоча?Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Забравих да отбележа че от както се появи това мигане колата сутрин пали малко по трудно в началото малко прекъсва и пуши здраво. Та следващия ми въпрос е: Колко пари са подгряващите свещи и към коя марка да се насоча?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Пробваи ’’ИСКРА’’ евтини са и са много добри, няма да съжеляваш. А и тук във форума ги хвалят много.Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар