Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лампата на свещите.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лампата на свещите.

От скоро ми се появи странен проблем. Като паля колата вичко е точно...чакам лампата да изгасне...паля без проблеми, но от известно време първите минути след паленето лампата за подгряващите свещи започва да премигва. След няколко минути спира. Това се появява понякога и не само след палене, ами както си карам изведнъж започва да премигва. Какъв може да е проблема колеги?
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Изгоряла подгревна свещ или не добре контактуващ кабел около свещите
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Забравих да отбележа че от както се появи това мигане колата сутрин пали малко по трудно в началото малко прекъсва и пуши здраво. Та следващия ми въпрос е: Колко пари са подгряващите свещи и към коя марка да се насоча?
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

аз си взех БОШ - 72лв. комплекта с една година гаранция

Коментар

А аз си взех от магазина на Стамболийски по 12лв./бр.Не помня марката,но ми свършиха работа.
          Ex FIAT MAREA 1.9TD100 WEEKEND ELX '98
          FIAT PUNTO 1.2 75hp ELX'96

Коментар

Geraka написа:
            Забравих да отбележа че от както се появи това мигане колата сутрин пали малко по трудно в началото малко прекъсва и пуши здраво. Та следващия ми въпрос е: Колко пари са подгряващите свещи и към коя марка да се насоча?
            17лв, Шампион. Според майсторите - сменя се само изгорялата, според мен - всички накуп. За труд - нямам идея колко ще ти искат, на мен моя майстор ми каза 10лв., но като види къде са наврени може да реши, че трябва да сложи една нула още
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

BAI MILE написа:
              аз си взех БОШ - 72лв. комплекта с една година гаранция
              Колега ще ме светнеш ли от къде ги купи?

Коментар

от Русе до Пантеона има специализиран магазин на Бош дават и гаранция наи важното

Коментар

Пробваи ’’ИСКРА’’ евтини са и са много добри, няма да съжеляваш. А и тук във форума ги хвалят много.
                  Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
                  ( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/

Коментар

Working...
                  X