попаднах на това случайно във форума на лъвчетата, можем да си сверим часовниците. хАмериканците са си най-добре - бензините са им по левче! http://www.aaroadwatch.ie/eupetrolprices/доколкото разбрах се обновява през няколко дни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цени на горивата в Европа и САЩ - линк
Collapse
X
-
Re: Цени на горивата в Европа и САЩ - линк
ogi28b написа:попаднах на това случайно във форума на лъвчетата, можем да си сверим часовниците. хАмериканците са си най-добре - бензините са им по левче! http://www.aaroadwatch.ie/eupetrolprices/доколкото разбрах се обновява през няколко дни.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
-
Тази цена не е съвсем точна!Зависи в кой щат и от коя бензиностанция гледат.Конкретно Ню Джърси цяло лято бензина беше 2,69-2,89$ за 1 галон(3,8 литра приблизително) обикновен бензин!Там високооктанният бензин е 93 октана!Американците протестират срещу тези цени,защото преди 5 години 1 галон е бил 1$.В рамките на 5 години 300% увеличение,а те както спират и не си гасят двигателите заради климатиците(особено ченгетата)...Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
е добре де, това което казваш - 2.89, която си дал за ню джърси, разделена на 3.78 литра, както и да го смятам, все си прави 76 цента за литър. това не ми се струва да е колко по-различно? пак е левче! мисля че цената на сайта е усреднена от няколко щата, едва ли е гледано в конкретен щат на конкретна бензиностанция.
Коментар
-
dudulia написа:Тази цена не е съвсем точна!Зависи в кой щат и от коя бензиностанция гледат.Конкретно Ню Джърси цяло лято бензина беше 2,69-2,89$ за 1 галон(3,8 литра приблизително) обикновен бензин!Там високооктанният бензин е 93 октана!Американците протестират срещу тези цени,защото преди 5 години 1 галон е бил 1$.В рамките на 5 години 300% увеличение,а те както спират и не си гасят двигателите заради климатиците(особено ченгетата)...
Коментар
-
И тука бензина да е на левче и аз ще карам 4-5 литров V-8 мотор :D И на Уното няма да му се сгади от 100 октановия по левче :DВсяко едно Уно Tурбо си мечтае като порасне да стане Делта Интеграле :D
IHI,Mitsubishi,KKK,Garrett,Holset,Turbonetic's
1.Uno 1.3 turbo FORZA ITALIA
2.Audi B4 1.6 (ежедневка)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар