Здравейте днес си поръчах термостат. Но нещо съм в притеснение в сайта на hit-ko термостат Vernet има два вида. Този който поръчах аз струва 50лв - не от него а от друг магазин. Гледам че има и по 100лв с друга форма. Дали не съм поръчал грешния? По каталог на Vernet излиза само този от 50лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Термостат Vernet за JTD - проблема РЕШЕН
Collapse
X
-
Re: Термостат Vernet за JTD
nanio написа:Здравейте днес си поръчах термостат. Но нещо съм в притеснение в сайта на hit-ko термостат Vernet има два вида. Този който поръчах аз струва 50лв - не от него а от друг магазин. Гледам че има и по 100лв с друга форма. Дали не съм поръчал грешния? По каталог на Vernet излиза само този от 50лв.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO много се надявам да си прав. Просто тук в моя град непознават парите - термост Vernet който Hit-ko го продава за 50лв. тук е 98лв. Гледах по снимките в неговия сайт и видях, че има два вида термостати. Единия е с много тръбички май около 4-5, а другия с 2. Този с много тръбички пише, че става за Алфа 147 156 и няколко Ланчии. Има най-различни мнения за тази марка термостати, аз сложих на една Астра и вече 8 месеца няма проблеми.Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
nanio написа:А този термостат възможно ли е сам да си го сменя или е много трудоемко?A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Резултат:Днес ми смениха термостата. Естествено имаше проблеми. Този теморстат който излиза по каталог не отговаря на моя. Моя термостат е само с 1 датчик, а този който купих с 2. Направиха ми една тапа от алуминии и я завиха на мястото на 2-рия датчик. Доляха ми малко антифирз - 800грама концетрат и обезвъдушиха. Резултата е: при -2 градуса, пуснато парно на 3-та степен и 100км/ч стрелката стой посредата и няма мърдане. Дано не се скапе този термостат.Благодаря на всички който ми дадоха съветиFiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
Много странно.Аз до сега не съм виждал такъв с два отвора.Има разлика обикновено в пластмасовата тръбичка, която отива към разширителя.В повечето случаи е такава с 90 градуса свивка, но има и такива, на които тръбичката е права (без коляното).Не, че не става, ама и там трябва малко доработване, ако не ти е жал за маркучето.Все пак вече си свършил работата, което е най-важното. :PA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар