Защо уважаеми, според Вас, цената на дизеловото гориво е по-висока от тази на бензина тук, в тази географска, икономическа и етнографска територия наречена Бълг(х)рия.... и единствено?! В цяла Европа не е така.Какво мислите?! Може би темата е за "Общи...", но нас касае повече.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизеловото гориво, цени, защо?!
Collapse
X
-
BEX---GT написа:защото акциза на дизела е по-висок от тоз на бензина, сега така казаха, а аз мога да им редя рими цяла нощSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Отговор, чисто маркетингов.Търсенето определя цената. Има си криви и тн.... ехеее, цяла нощ няма да ни стигне Ама какво да го правиш, ще има гориво, да има пари да си го купуваме без да питаме, без да ни е грижа за ценатаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Отговор, чисто маркетингов.Търсенето определя цената. Има си криви и тн.... ехеее, цяла нощ няма да ни стигне Ама какво да го правиш, ще има гориво, да има пари да си го купуваме без да питаме, без да ни е грижа за ценатаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Няма да я търпя още дълго тая цена на дизела. Само да стане 2.50 и му слагам табелки на браво-то. И то какво ще стане - хората ще почнат да си продават дизелите и ще карат коли на газ. Тогава съответно ще надуят газта и ще смъкнат нафтата. А дизеловото гори е по-лошо на качество от бензина и е повече от логично да е по-евтино. Газта също е отпадъчен продукт и трябва да струва стотинки, но при нас е левчета..Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!
Коментар
-
Приятели,ние сме в България-тук нещата са като във странен филм.Нещо не е това,което трябва да бъде-затова гледайте си кефа и не мислете за това как трябва да бъдат нещата.Важното е как ги виждате . На мен ми харесва цялата тази странна кочина-каквото и да става,дреме ми на .......FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар