Здравейте Отскоро притежавам Марея и сьм невеж в обслужването и,поради простата причина че досега не ми се е налагало.Но ето и проблемите започнаха. От една джаджа завита на помпата(предполагам магнитен клапан)тече сериозно количество гориво.Течьт е там кьдето влиза кабельт.Интересувам се някой може ли да ми каже да ли подлежи на ремонт,защото след като проверих тук там разбрах,че струва 205лв и то след порьчка и чакане.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Lukas на Марея
Collapse
X
-
Re: Проблем с Lukas на Марея
i_vack написа:Здравейте Отскоро притежавам Марея и сьм невеж в обслужването и,поради простата причина че досега не ми се е налагало.Но ето и проблемите започнаха. От една джаджа завита на помпата(предполагам магнитен клапан)тече сериозно количество гориво.Течьт е там кьдето влиза кабельт.Интересувам се някой може ли да ми каже да ли подлежи на ремонт,защото след като проверих тук там разбрах,че струва 205лв и то след порьчка и чакане.Благодаря предварителноFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Не работя при него и не съм на процент все пак да си кажа: http://axm-auto.com/http://axm-auto.com/pBB2/index.phpFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Колеги имам проблем.В каталога на AXN-AUTO намерих това.Продукт Каталожен № Производител Оригинален № Снимка Ел. клапан - авансатор 8029033 HOFFER 9948085, 7701044974, 9108154B Ел. клапан - авансатор 9033 MEAT i DORIA 9948085, 7701044974, 9108154B Ел. клапан ГНП 8029030 HOFFER 9947164, 9109239, 9109262 Някой може ли да каже разликата м/у ГНП и авансатор и кой точно ми трябва за мойта Марейка.
Коментар
-
да,разбраха някои знае ли каде е конектора на авансатора за да мога да го откача и сваля.и обезвьздущаването как се извьршва,изисква ли поспециален инструмент,защото фолклора в кварталните майстори ме обьрка и взех да се обезкуражавам относно това че ще намеря подходящия сервиз.както споненах отскоро притежавам мареята и имам няколко питания по вьпроси за индикациите по таблото кои и кога трябва да светят .незнам нова тема ли трябва да отворя или това го има вече някьде.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар