ееей днеска едно ренде се напъваше по данаил николаев, посока гара подуяне, и най-после и аз я усетих прословутата турбо дупка. е няма начин това да се занимавам да го "оправям". поне не сега....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за BRAVO 1.9 JTD--не ускорява след 2700об/мин
Collapse
X
-
При мен има развитие по въпроса с тази "турбо дупка". Вчера заредих за първи път от Еко в Пловдив, до горе разбира се. Събрах 48 л. След зарядката проблемът не се забелязва и има плавно преминаване над споменатите 2500-2700 об. Няма загуба на мощност както с гориво от Шел или Лукойл.Дебитомера ще го изчистя профилактично, но искам да се стопли, че не ми се мръзне на студа сега. Но все пак, при мен, поне за сега, проблемът явно е бил от горивото. Въпреки че доста се съмнявам. След празниците като покарам повечко ще пиша ако има промяна някаква.Весели празници!
Коментар
-
BO написа:HellBoyA написа:Здравейте , от доста време разглеждам фиат форума изчел съм повечето теми , но тази наистина ме заинтригува ! Та искам да попитам , има ли вече други облагодетелствани от смяната на софтуера ??? И наистина ли е възможно да се качат 30 коня на сток дизелов двигател JTD само с подобна маниполация . . . защото ако е така просто ме убедихте какъв да бъде следващият ми автомобил :D Поздрави . . .http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
BO написа:tinalex написа:Купи си камък -този тип с дупката се продават но не навсякъде.Аз си взех от Ташев-Галвинг на Бистришко шосе.FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар