Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за BRAVO 1.9 JTD--не ускорява след 2700об/мин

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

re

ОБДтунинг е смяна на управляващият софтуер на вашият автомобил извършена през сервизната букса на колата (OBD) или директно през буксата на управляващият двигателя електронен блок (познат като Компютъра на колата или като ECU ) При ОБДтунинг НЕ СЕ отваря компютъра на колата. Интервенцията е изцяло софтуерна което от своя страна означава никакво разпояване по платката на компютъра. Бързо,лесно и безопасно.
    Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

това като цяло представлява смяна на firmware-то, правилно ли разбрах? дали имаш някакво по-подробно инфо, или повече няма какво да се обяснява?

Коментар

ogi28b написа:
        това като цяло представлява смяна на firmware-то, правилно ли разбрах? дали имаш някакво по-подробно инфо, или повече няма какво да се обяснява?
        Това е човека от който съм си купил Flasher-a.Обяснил е доста подробно.http://vwclub-bg.org/forum/viewtopic...hlight=#858282
        Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Колко струва този чип?

Коментар

Колега,ти можеш ли да презапишеш и моя софтуер?Колко ше ми струва това?
            Octavia RS
            Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Колега brezel към Бобо ли ти каза да се обърнеш или ти прати софтуера?Ох, прочетох и си отговорих на въпроса
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

ре

Red Storm написа:
                Колега,ти можеш ли да презапишеш и моя софтуер?Колко ше ми струва това?
                Мога.Цената зависи от Brezel.Ориентировачно 250-300лв.Цялата процедура трае не повече от час.Чета програмата,изпращам му я на ел. пощата.Той ми я връща вече коригирана,и ти я качвам на колата. :D
                Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Само да споделя, че и моята Мареа JTD105 точно на същите обороти се държи по точно същия начин. Все едно леко се отнема газта...

Коментар

Airfan написа:
                    Само да споделя, че и моята Мареа JTD105 точно на същите обороти се държи по точно същия начин. Все едно леко се отнема газта...
                    Почисти дебитомера,има ефект.Ако не можеш сам да се справиш,свиркай.Имам още малко спрей.
                    Octavia RS

Коментар

Red Storm написа:
                      Почисти дебитомера,има ефект.Ако не можеш сам да се справиш,свиркай.Имам още малко спрей.
                      Много е студено тия дни и не ми се студува все още. Иначе със спрей за карбуратори ли се чисти? Също, трябва ли да откача акумулатора, когато извършвам тази процедура?

Коментар

При загасен двигател откачаш внимателно куплунга на дебитомера.Трябва да си приготвиш и торкс(не знам как се пише правилно) за винтовете му.Цялата процедура продължава 10-15 мин.Това е спрея:
                        Octavia RS

Коментар

Здравейте , от доста време разглеждам фиат форума изчел съм повечето теми , но тази наистина ме заинтригува ! Та искам да попитам , има ли вече други облагодетелствани от смяната на софтуера ??? И наистина ли е възможно да се качат 30 коня на сток дизелов двигател JTD само с подобна маниполация . . . защото ако е така просто ме убедихте какъв да бъде следващият ми автомобил :D Поздрави . . .

Коментар

HellBoyA написа:
                            Здравейте , от доста време разглеждам фиат форума изчел съм повечето теми , но тази наистина ме заинтригува ! Та искам да попитам , има ли вече други облагодетелствани от смяната на софтуера ??? И наистина ли е възможно да се качат 30 коня на сток дизелов двигател JTD само с подобна маниполация . . . защото ако е така просто ме убедихте какъв да бъде следващият ми автомобил :D Поздрави . . .
                            Може да се качи без проблеми мощността по този начин.пп. В повечето случаи дебитомера не може да се махне с торкс. Торкса стандартно е с 6 "лъча", ако мога така да се изразя. Аз лично не съм виждал оригинални винтове торкс на дебитомера, но само от тук съм чел, че някой имат такива. За мен оригиналните винтове са като торкс но с 5 лъча и със стърчащо по средата (все едно торкса да е с отвор в него). Имам такива торксове, но торкса е с 6 лъча а винта на дебитомера е с 5 лъча, и до сега не съм виждал такъв камък за отвинтването му по "нормалния" начин.пп2. А бе със снимка е най-добре
                            Прикачени файлове
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Купи си камък -този тип с дупката се продават но не навсякъде.Аз си взех от Ташев-Галвинг на Бистришко шосе.
                              FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

tinalex написа:
                                Купи си камък -този тип с дупката се продават но не навсякъде.Аз си взех от Ташев-Галвинг на Бистришко шосе.
                                Може ли да ми го снимаш този твой камък и да го видя с колко лъча е?Точно в предишния ми пост съм обяснил точно, защо не влиза този камък с отвора.А на всякъде, където съм показвал какъв камък искам ме гледат като малоумен и вече се чудя, дали аз бъркам или те, че търся такъв камък, отверка.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X