Купих си го за работа и съм много доволен от колата обаче едноме подразни---какможе дизелов автомобил да няма стрелка за температурата....немога да карам кола която няма инфо за температурата на антифриза има ли възможност да се монтира датчик и уред за да съм спокоен че нямада и нацепя кратуната с некво загравяне ще го закарам да ми ги монтират джаджите амадалие възможен монтаж или винаги трябва да се притеснявам и да разчитам на неква контролна лампа....и още едно инфо има ли осветлениена врътките на парното щото нищо там не свети
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оскъдна информация на таблото на Пунто 1.7 ТД - 94год.
Collapse
X
-
etorrent написа:Ами при мен има осветление на централната конзола ....за копчетата за климатик,за халогени,за врътките на парното и степените ....може просто на твойто да са изгорели лампите или си провери бушоните ...Има бушон за SERVICES..мисля,че беше провери го....
Коментар
-
Ами такава модификация си купил. Просто е супер базово изпълнение.Моята има даже и стрелка за налягането на турбото, пак какво остава за температурата на водата. За монтаж на уредче не е никакъв проблем да се направи, въпроса е какво уредче ще сложиш, за да не ти е грозно.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Ами такава модификация си купил. Просто е супер базово изпълнение.Моята има даже и стрелка за налягането на турбото, пак какво остава за температурата на водата. За монтаж на уредче не е никакъв проблем да се направи, въпроса е какво уредче ще сложиш, за да не ти е грозно.
Коментар
-
bmwfena написа:BO написа:Ами такава модификация си купил. Просто е супер базово изпълнение.Моята има даже и стрелка за налягането на турбото, пак какво остава за температурата на водата. За монтаж на уредче не е никакъв проблем да се направи, въпроса е какво уредче ще сложиш, за да не ти е грозно.Fiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар
-
milena_punto написа:bmwfena написа:BO написа:Ами такава модификация си купил. Просто е супер базово изпълнение.Моята има даже и стрелка за налягането на турбото, пак какво остава за температурата на водата. За монтаж на уредче не е никакъв проблем да се направи, въпроса е какво уредче ще сложиш, за да не ти е грозно.
Коментар
-
bmwfena написа:ако сменя таблото с такова с стрелка за температурата дали ще сработи и ще си показва загряването...днес се вгледах че километража ми е блокирал на 135777км а на ангренажния капак има изписани 176900км....май ми е подменено таблотоFiat Punto 1.7td ELX Alfa Romeo 33 /1.3 vl
( Association of Drivers Against Daytime Running Lights - Bulgaria ) --- http://dadrl.hit.bg/
Коментар
-
milena_punto написа:bmwfena написа:ако сменя таблото с такова с стрелка за температурата дали ще сработи и ще си показва загряването...днес се вгледах че километража ми е блокирал на 135777км а на ангренажния капак има изписани 176900км....май ми е подменено таблото
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар