Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Красота!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Красота!

Кога мислите за последно е сменявано това масло?!
    Прикачени файлове
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

преди...4-5 години?
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ужас, сигурно е блокирал двигателя? От каква кола е, гледам че е с верига?Значи вярно има хора, които само доливат масло, не мога да си го представя

Коментар

BMW ми мяза да е

Коментар

Това грес ли е? Прилича ми на глава на дизелова Вектра.
          Fiat Marea 1.8i 16V
          Fiat Tipo 1.4i 8V
          Fiat Punto 1.6i 8V
          www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Nino, това да не би да е преди първата смяна
            http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
            Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
            FIAT Punto 02' 1.9 JTD
            FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Rokambol написа:
              Това грес ли е? Прилича ми на глава на дизелова Вектра.
              За греста не позна, но за колата позна!
              Dodo 155 написа:
              Nino, това да не би да е преди първата смяна
              И ти позна! Колата е служебна, собственост на българското представителство на една известна швейцарска фирма и е карана на принципа "кой кога я фане"! Километрите които показва са 96 000 /деветдесет и шест хиляди/ маслото никога не е сменявано, а само доливано, това което виждате е производна на оригиналното масло налято в N-ския завод на GM.Честито на позналите!
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_24 ....Така е по-лесно !!! Защо да се сменя,като може само да се долее !!!
                Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Това ми напомня за една случка в далечно време с колега на баща ми.Действието се развива в автротранспортен цех на ДМЗ "Ленин"Блокирал мотора на Краза, каран от едно цигане.Отворили го в сервиза и видяли... Ми същата дзиф.Началника на сервиза привикал цигането и ми вика:- Кво си му направил ти бе, ти си го удавил с масло!А цигането му рекло:- Щефе, да ми е..ш майката да ми е..ш ако и една капка съм му турил! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 А аз си мислех че в предишната ми служба се карат душмански колите...
                  I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Да Ви се похваля- имам един колега, нов "шофьор" , от няколко месеца, чиста проба българче на 23 години, като разбра че маслото се сменя остана изумен. Нашия си мислел че колата като го изгори и само тогава се долива ново масло, ама пък да се сменя не бил чувал. :D . Ама той не е виновен пича, а тоя дет го е излъгал че е станал шофьор, че и книжка му дали. Пази Боже от такива шофьори !!!
                    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                    X