Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Индиикация за турбото?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Индиикация за турбото?

Здравейте ! Извинявам се предварително и за въпроса и за мястото където питам може би тематае за консултации , но гледам че тук всички са дизелджии. Става въпрос за Фиам Мареа ТД100 18.11.1998 има ли някъде по таблото индикация за турбото . Чета доста коментари за тази индикация а не знам има ли , няма ли да знам дали не е лампичка или нещо по ел. схемите да не започвам интервенции без да знам за какво иде реч . Благодаря Ви предварително
    Marea Weekende TD100

Re: Индиикация за турбото?

arsenov написа:
    Здравейте ! Извинявам се предварително и за въпроса и за мястото където питам може би тематае за консултации , но гледам че тук всички са дизелджии. Става въпрос за Фиам Мареа ТД100 18.11.1998 има ли някъде по таблото индикация за турбото . Чета доста коментари за тази индикация а не знам има ли , няма ли да знам дали не е лампичка или нещо по ел. схемите да не започвам интервенции без да знам за какво иде реч . Благодаря Ви предварително
    Тцъ, няма.Имаше една тема наскоро за монтаж на бууст метър дето да показва с колко дуе турбината.Нещо което го има на типо/темпра.Модерните нямат.
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Благодаря още веднъж.
      Marea Weekende TD100

Коментар

Има само като пренадува..Модерните като 159 има За др не знам...
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Working...
        X