Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голям разход Fiat Bravo 1.9 JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продължавам да си твърдя ,че резервоара на Браво 1.9 ЖТД си е 60л.
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Разбрахме се значи, моето браво е с дефектен резервоар и е 55л Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
      Fiat Bravo GT JTD 2000г. ->!!!Продадено!!!

Коментар

Прикачени файлове
        FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

И аз я имам тази книжка

Коментар

nanio написа:
            Аз продължавам да твърдя, че резервоара е 55литра максимум. Когато стрелката падне на предпоследното деление имаш 6.25 литра. От чертичка до чертичка е толкова.
            Абе брато теб да не са ти сложили туби от минерална вода не се обиждай аз съм събирал 60 литра сипвани от туби и то таман ми беше светнала лампата невъзможно е да е 55 литра но щом казваш

Коментар

Твърдо 60 литра няма да ви поствам материали.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колкото толкова нека е 60, няма да се караме

Коментар

Пичове кажете некой добър Тунинг Център малко да го разкрася Бравото,нещо адресче това онова щото тук до нас имаше на Сиджи Тунинг магазин ама нещо вече го нема и незнам къде са го преместили
                  Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Имаш в предвид, че искаш да го загрозиш малко Според мен тази кола се нуждае само две неща:-хубави големи джанти от сорта на 16" ,ако може да се съберат дори 17"-спортно окачване да се свали малкоЕдин потребител от форума си е сложил за аватар предния фар и част от бронята на едно синьо браво. Харесва ми как си е направил предната броня. Иначе ако си решил определно да му слагаш спойлери и брони е по-добре да поразровиш е e-bay. Повечето брони са от пяна и като се пукнат става мазало.

Коментар

Аз лично искам да му сложа крило отзад и некви прагове не искам да го кича много много
                      Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

пичове таман сложих резервоара сух и чист напълних го догоре до ръба на гърловината точно 62 литра мерен е с 10литрови туби на колегата с проблема извади и изчисти хубаво нивомера какви мизерий има бедна ти е фантазията

Коментар

сподели за мизерийте да добием представа
                          Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                            Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

не е реално просто !!! с всяко следващо зареждане харчи все повече и повече - справка : спритмонитор (в подписа)Ето и сега - 340 км - стрелката е на средата! 30 литра! тоя път даже не е в такива задръствания! Абсолютно никакви проблеми с ДВГ, нормално ускорение, нормално палене, абе висчко е нормално. Просто сипвам всеки път на едно и също място - лукойла на цска-то, 1-ва колонка, еми вече си мисля че вместо нафта зареждам с БОКЛУК. ако е от горивото - не си заслужава да ползвам 5 стотинки отстъпка , а да ми сипват гориво от което 10 литра е боклук, по-добре да сипвам ОМВ или ЕКО, и да ми харчи 7 на 100, пак ще ми е по-евтино! лятото в най-мощните жеги не ми даде повече от 7.5 !!! на 100!!! боклук!!! нафтата де... филтри - скоро сменяни - няма и 3К кмред.:една бърза сметка като си направа: лукойл стандарт 60 литра = 680 км = 123 лв (по 2.05 за литър) примерно = 5.5 км с 1 левомв алпин дизел 60 литра (ако е качествено) = 800 км (при 7.5/100) = (приемам че е 2.30) = 138 лв = 5.8 км с 1 лев!!!! А както казах ако е качествено, колата ще си е като самолетче...ЕВТИНОТО ИЗЛИЗА СКЪПО , М***А МУ ДА Е**!!! А никога не съм търсил евтиното, просто съм чувал че дизеловото гориво на лукойл е най-читаво! и понеже имам карта за отстъпка, за тва от там си сипвам бензинЩе заредя с алпин дизел или с този на еко , и ще пробвам да видя какъв разход ще даде.

Коментар

ogi28b хващам се на бас, че аз зареждам по-гадна нафта от теб Зареждам всеки ден за по 20 лв. на цена 2.15 лв/л. и за мое добро не гледам километража. Минавам не повече от 150км. Но пък за сметка на това - малеее как хубаво пуши чудо чудо Като дам газ и отзад прави димна завеса

Коментар

Working...
                                X